Leonardo DiCaprio i njegov otac George DiCaprio prošetali su zajedno Los Angelesom.

Galerija


Holivudski glumac i sve glasniji borac za zaštitu okoliša, slavni 44-godišnji Leonardo DiCaprio snimljen je u šetnji ulicama Los Angelesa u društvu 75-godišnjeg oca Georgea DiCaprija, s kojim se nema naviku često pojavljivati u javnosti.

Vezani članci Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić ponovno oduševio pozirajući sa sinom: "Super izgledate Jankić" Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović pohvalio se najboljim navijačem kojeg je imao: ''Udostojio se posjetiti me u uredu"

Malo tko zna kako je glumčev otac jedan od najpopularnijih američkih književnika, najpoznatiji po pisanju stripova, čime se bavi već desetljećima.

George je Leonardovu majku Irmelin upoznao dok su zajedno studirali na koledžu u New Yorku, odakle su se preselili u Los Angeles 1964. godine nakon što su postali roditelji.

Veza im nije dugo potrajala, no odlučili su ostati u dobrim odnosima i zajedno odgajati Leonarda, stoga su čak živjeli u susjednim kućama koje je dijelio zajednički vrt.

I dandanas su u dobrim odnosima, pa se često zajedno pojavljuju sa sinom na njegovim filmskim premijerama i dodjelama nagrada. Leonardo nikada nije skrivao koliko mu znači podrška roditelja, koje je poveo sa sobom na dodjelu Oscara 2016. godine. U jednom od intervjua za ABC News izjavio je kako im je tom prilikom želio zahvaliti što su slušali njegovi dječačke snove i vozili ga na audicije svakog dana poslije škole.

Skandali, psihički slomovi, seks u dizalu, pa ni smrt gosta nisu uništili sjaj hotela koji obožavaju svjetske zvijezde!