44-godišnji oskarovac Leonardo DiCaprio u holivudskim je krugovima poznat kao veliki zavodnik.

Galerija


Zakleti holivudski neženja u sedmom je nebu.

Vezani članci Leonardo DiCaprio u \"Vuku s Wall Streeta\" (Foto: Profimedia) Serijski zavodnik manekenki koji drži do svojih kriterija - nikada nije ljubio ženu stariju od 25 godina! Al Pacino i Lucila Sola (Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL) Novom romansom iznenadio fanove, a nitko nije znao ni da je prekinuo s ovom ljepoticom

44-godišnji oskarovac Leonardo DiCaprio u holivudskim je krugovima poznat kao veliki zavodnik, a u njegovu su se krevetu i zagrljaju dosad uglavnom nalazile dugonoge manekenke i plavuše.

Posljednja koja ga je osvojila jest manekenka i glumica Camila Morrone, zanosna 21-godišnja Argentinka koja je nekada imala plavu kosu, no ponovno je postala brineta.

Podsjetimo, par je zajedno nešto više od godinu dana, a navodno je Leonardo potpuno izgubio glavu za mlađahnom ljepoticom te ju navodno planira uskoro i zaprositi. Ipak, par ne želi pričati o svojoj vezi, što je kod Leonarda uobičajena praksa. A da im u vezi ide dobro, dovoljno govori i činjenica da se ne odvajaju jedno od drugoga.

Par je nedavno viđen na božićnoj zabavi slavnog Setha MacFarlanea, a slavnog glumca u potpunosti je zasjenila 23 godine mlađa djevojka koja je uskočila u kratku haljinu sa šljokicama i otvorenih leđa.

Iako je njezin glavni adut bujno poprsje, ovoga puta Camila ga je sakrila, no i ovako su sve oči bile na njoj.

Glumac se nastojao sakriti ispod šilterice u puno ležernijem izdanju, no nije uspio. A hoćemo li uskoro čuti svadbena zvona, ostaje nam pričekati pa vidjeti. 

Slika i prilika slavnog oca: Golišavi nasljednik legendarnog glumca pokazao svoje adute

Mladen Burnać više ne skriva ljubav s 18 godina mlađom beogradskom glumicom Iskrom

Morate vidjeti natpis na šilterici koju je Maja poklonila Bilmanu za rođendan