Jezivo iskustvo

GLEDAO SMRT U OČI - slavni glumac tri puta prevario smrt

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom snimanja filma 'The Revenant' glumac se našao u nekoliko izuzetno opasnih situacija, od kojih će tri pamtiti do kraja života.

Leonardo DiCaprio tijekom snimanja filma 'The Revenant' našao se u nekoliko uistinu po život opasnih situacija. Sama radnja filma tražila je od glumca neke krajnje ljigave stvari poput spavanja u utrobi mrtvih životinja, gutanja bivolje jetre (jasno, sirove) i još nekih stvari koje nećemo ni spominjati.

Pogledaj i ovo showbuzz Twitter gori MEDVJEĐI PLJESAK Leonardu DiCapriju pljeskao i medo iz 'Povratnika'

Tijekom reklamne kampanje za film Leonardo je otkrio još neke situacije u kojima je bio opako blizu smrti, čak što više, tri puta bio je potpuno siguran kako će izgubiti život. Pa sad ako za ovu ulogu ne dobije toliko željenog Oscara, onda se stvarno radi o najvećoj filmskoj zavjeri svih vremena.

 

Preživio je napad morskog psa

Noćna mora većine ljudi, naći se s morskim psom oči u oči, za Leonarda bila je okrutna stvarnost. Roneći u moru na jugu Afrike Leonardo se nalazio u kavezu koji štiti od napada morskih pasa, ali kako je velika bijela psina naganjala tunu, nekako se dogodilo da se zabila u kavez gotovo do polovice. Leonardo je bio prestravljen, legao je na dno kaveza, a psini je trebalo pet ili šest snažnih trzajeva kako bi se izvukla iz kaveza. Ronioci koji su se nalazili uz njega kasnije su izjavili kako se takvo što nije dogodilo zadnjih 30 godina.

Eksplozija na 10 tisuća metara

PREMA ISTINITOJ PRIČI Pustili su ga da umre u divljnini, no on se vratio

Kao da napad morskog psa nije bio dovoljan, ono što se nakon toga dogodilo jednako je jezivo. Leteći za Rusiju u ekonomskoj klasi glumac je sjedio u redu iz kojeg je jasno mogao vidjeti krilo zrakoplova kada je ispred njegovih očiju eksplodirao motor. Glumac je vatrenu loptu usporedio s meteorom koji pada. Posada zrakoplova zagasila je sve motore tako da su nekoliko trenutaka jednostavno letjeli u potpunoj tišini. Leonardo kaže kako u putničkoj kabini nitko nije progovorio ni jednu riječ. Nakon nekoliko minuta piloti su pokrenuli motore i sigurno prizemljili zrakoplov.

Možda preživi, ali sa slomljenim nogama

Noćna mora svih onih koji vole skokove padobranom iz zrakoplova je da padobran zataji i da se ne otvori. Vjerovali ili ne upravo to se dogodilo slavnom glumcu. Radilo se o skoku u tandemu. Kada su pokušali otvoriti prvi padobran shvatili su kako su konopci zapetljani i kako se padobran neće otvoriti. Desetak sekundi nastavili su slobodan pad, glumac kaže kako je zaboravio na pomoćni padobran i bio je siguran da će poginuti. Padobranac s kojim je bio u tandemu otvorio je pomoćni padobran, ali na njihov užas i taj je bio zapetljan. Mahnito je vukao konope dok su sve brže padali, na kraju je ipak uspio otpetljati padobran koji se otvorio. Leonardo se sjeća kako mu je padobranac rekao 'Vjerojatno ćeš polomiti noge jer padamo prebrzo'. Ipak kada su napokon dotakli tlo, i jedan i drugi bili su gadno natučeni, ali bez i jednog prijeloma. Leonardo je kasnije izjavio kako više nikada u životu neće skakati iz zrakoplova.

Dajte čovjeku Ocara, ako za ništa drugo onda barem za hrabrost.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene