Leonardo DiCaprio stiže u Dubrovnik! Osim njega, trebao bi stići i Jamie Fox.


Dubrovnik bi ove zime opet trebao postati kulisa za veliki holivudski film - ovaj put u pitanju je Robin Hood. Od glumačkih zvijezda spominju se oskarovac Jamie Fox i Leonardo DiCaprio koji bi film trebao producirati.

Vezani članci Camila Morrone (Foto: Profimedia) Mnoge dame su ga pokušale obuzdati, no čini se da je to uspjelo samo 22 godine mlađoj brineti Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Holivudski miljenik smatra da slavu duguje isključivo jednome: "Život bi mi bio drastično drugačiji"

'Robin Hood sa Oskarovcima na Stradunu, dva mjeseca, Dubrovnik koji će biti kulisa za Nottingham s brojnom ekipom, filmskom produkcijom u čiju će se reklamu uložiti stotine milijuna dolara', najavljuje Andro Vlahušić.

'Lionsgate će raditi produkciju filma. Dubrovnik će biti defakto glavna uloga u cijelom Robin Hoodu, vjerojatno ne jednom, nego trilogiji', dodaje Vlahušić za Novu TV.

Dubrovnik je definitivno postao zanimljiv svjetski studio. Na ulicama se redovito nešto snima. Više pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.