Leonardo DiCaprio (Foto: Pixsell)
Leonardo DiCaprio (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Leonardo DiCaprio o svom privatnom životu ne voli pričati, no paparazzi su ga ipak uspjeli uhvatiti s novom djevojkom Camilom Morrone.


Osim što je odličan glumac, Leonarda DiCaprija krasi i titula najpoželjnijeg holivudskog neženje. Iako su iza njega brojne veze, uglavnom s nekima od najpoznatijih imena u manekenskim krugovima, Leo još ne odaje dojam osobe koja se ima namjeru uskoro skrasiti. 

Leonardo DiCaprio (Foto: Pixsell)
Leonardo DiCaprio (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Vezani članci Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Lijepo lice, savršeno tijelo i tek 22 godine: Hoće li ona natjerati legendu da se napokon skrasi? Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Dečka starijeg 22 godine upoznala je kad je imala 10, a ovako se obračunala sa zlobnim komentarima

No, svejedno, glumac od ljubavi ne odustaje. Poslije brojnih veza i vezica opet ljubi, i to 23 godine mlađu djevojku Camilu Morrone, argentinsku glumicu i manekenku. 

Paparazzi su ih uhvatili u šetnji Los Angelesom. Kako pišu strani mediji, prvo su bili samo bliski prijatelji, a upoznali su se preko Leova poznanika i legendarnog glumca Al Pacina koji je u vezi s Lucilom Sola, Camilinom majkom. 

Prije Camile Leo je ljubio Ninu Agdal, Kelly Rohrbach, Blake Lively, Rihannu, Gisele Bündchen, i Bar Refaeli.