Teorije zavjere

DiCaprijevo prokletstvo – ima nagradu, no što to znači?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leonardo DiCaprio osvojio nagradu Zlatni globus, no teorije zavjere već su krenule.

Prestižna filmska nagrada Zlatni globus, kako stručnjaci kažu, predviđa tko bi mogao osvojiti još važniju nagradu – Oscara.

Pogledaj i ovo showbuzz Golden Globe 2016. Iščekivanje nikada veće - hoće li ili neće dobiti Zlatni globus

'Povijesno, Globusi predvide 75 posto Oscara. To je kao neko 'saslušanje' prije velike odluke porote', objasnio je filmski analitičar Tom O'Neil. No, u slučaju jednog glumca to nikako nije tako.

Glumac Leonardo DiCaprio do sada je osvojio brdo nominacija, no u dvadeset godina filmske karijere još niti jednom nije osvojio toliko željeni zlatni kipić.

Nominaciju za Zlatni globus osvojio je ulogama u filmovima Što muči Gilberta Grapea (1994.), Titanic (1998.), Uhvati me ako možeš (2003.), Pokojni (2007.), Krvavi dijamant (2007.), a ovu je nagradu zaslužio ulogom u filmu Avijatičar (2005.)

Za filmsku nagradu Oscar Leo je prvi puta nominiran 1994. godine za ulogu u filmu 'What's Eating Gilbert Grape'. Sljedeća nominacija stigla je 2005. kada je nominiran za najbolju mušku ulogu u 'Avijatičaru', a isto je dogodilo i 2007. godine s 'Krvavim dijamantom'. Prošle je godine nominiran kao producent i glavni glumac za Oscara u 'Vuku s Wall Streeta', no potukao ga je Matthew McConaughey.

Naravno, društvene mreže bile su prepune fora na njegov račun.

 

 

Upravo zato, mnogi su počeli nagađati što će se dogoditi ove godine. Budući da je osvojio nagradu Zlatni globus za najbolju mušku ulogu u drami The Revenant svi se pitaju znači li to da neće dobiti Oscara ili je baš to znak da je sve bliže kipiću kojeg žele mnogi.

Hoće li 2016. biti njegova godina saznat ćemo za nekoliko tjedana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene