Ljubav između Leonarda i njegovih plavuša uvijek je kratkog vijeka. Možda da se odluči za brinetu?


Voli Leonardo DiCaprio manekenke, a i one vole njega. No, ljubav je uvijek kratkog vijeka. Zgodni glumac nikako da nađe onu pravu, pa je tako nedavno prekinuo s manekenkomKelly Rohrbach.

GLEDAO SMRT U OČI - slavni glumac tri puta prevario smrt

Vezani članci Leonardo DiCaprio u \"Vuku s Wall Streeta\" (Foto: Profimedia) Serijski zavodnik manekenki koji drži do svojih kriterija - nikada nije ljubio ženu stariju od 25 godina! Slika nije dostupna Što kažete - može li nadmašiti Pamelu Anderson?

Krenulo je lijepoj Kelly u karijeri, pa je tako dobila ulogu u remakeu 'Baywatcha', a među brojnim čestitarima nije se našao i Leonardo. Us Weekly piše kako su Leonardo i Kelly prekinuli prije više od mjesec dana, tiho i zajedničkom odlukom.

Tijelo i osmijeh zbog kojih se odlučio smiriti – zavela ga lijepa plavuša!

Izvor piše kako su svemu krivi pretrpani rasporedi para, pa su se zajedno odlučili na prekid. Pred DiCaprijom je sezona dodjela nagrada, za koje je nominiran - od Zlatnih globusa do Oscara. U svemu ga neće pratiti Kelly, koja snima sa Zacom Efronom i The Rockom. Ponovno je pukla ljubav između Leonarda i rasne plavuše. Čudimo li se? I ne baš previše, sigurni smo da već ima novu damu na horizontu.