Skroman kao i uvijek

Potpuno smiren: 'Previše sam vezan za film da bih razmišljao o nagradi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Možda nikad napetija situacija vlada oko ovogodišnjih Oscara, a sve zbog samo jednog frajera.

Četiri puta bio je nominiran, ali zlatni kipić nikako ne želi u njegove ruke. hoće li se ove prestati prokletstvo Leonarda DiCaprija doznat ćemo već 28. veljače.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio tijekom snimanja filma Svi pričaju o hrabrom pothvatu Leonarda DiCaprija na koji se odvažio zbog svojih pasa: ''Samo je skočio!''

Film 'Povratnik' nominiran je u čak 12 kategorija, a u jednoj od njih, onaj za najboljeg glumca našao se i Leo. Čini se kako su fanovi daleko napetiji od njega i sa puno većim nestrpljenjim iščekuju konačni ishod. Leonardo je potpuno smiren i vrlo realan kada je Oscar u pitanju.

'Ne znam zašto bih trebao biti nervozan. Napravio sam sve što se moglo. Na snimanju dajete sve od sebe i to je sve što možete učiniti. Ono što je utješno u cijeloj toj priči o nagradama je to što nemate baš nikakvu kontrolu nad ishodom', rekao je Leo.

Glumac je oduševljen time što je film nominiran u čak 12 kategorija, a o mogućnosti da ove godine osvoji Oscar kaže: 'Previše sam vezan za film da bih znao zavrjeđuje li uistinu nagradu ili ne'. Bez obzira na to, mi mu držimo palčeve.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene