Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je kroz svoju karijeru radio s najboljim redatelima, od nih ipak nije ništa naučio i ne planira se baviti režiranjem.


Jedan je od najuspješnijih glumaca novije generacije, no u redateljskoj ulozi nećemo ga vidjeti. Leonardo DiCaprio uopće ne mašta o tome da režira neko djelo.

Vezani članci Bilo jednom u Hollywoodu Redatelj koji je bio čest gost Hugha Hefnera u Playboyevoj vili scenarij za hit-film pisao je pet godina Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Pogledajte kako su reagirali glumci koji se natječu ove godine u utrci za Oscare

'Kroz svoju karijeru sam bio blagoslovljen time što sam mogao raditi s velikim filmašima, tako da sam s druge strane proklet i nikad neću sam režirati', izjavio je glumac. DiCaprio je dodao da ne zna kakav je posao redatelja jer se isključivo bavi glumom. Bilo bi sjajno kad bi za svoj posao bio i adekvatno nagrađen.

Naime, DiCaprio je ponovno nominiran za Oscara, ovog puta za ulogu u filmu 'Povratnik'. Rekao je kako od redatelja najviše cijeni Alejandra Gonzaleza Inarritua te Martina Scorsesea.