Oskarovac Leonardo DiCaprio već je godinu dana u sretnoj vezi s glumicom Camilom Morrone.

Galerija


Njihova ljubav cvjeta.

Vezani članci Kelly Rohrbach Ljubio je neke od najljepših žena na svijetu, sve su ga ostavljale zbog jednog razloga, a čini se da ga je smirila 22 godine mlađa kolegica Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Slavni oskarovac nikad nije bio zaljubljeniji: Strpljivo je fotografirao 23 godine mlađu djevojku!

Nakon što su prošlo ljeto krstarili po susjednoj Italiji, 43-godišnji glumac Leonardo DiCaprio i njegova 21-godišnja odabranica, glumica i manekenka Camila Morrone, svoju su ljubavnu priču nastavili u Sjedinjenim Američkim Državama.

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia)
Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako zbog velike razlike u godinama i činjenice da slavni oskarovac voli zavoditi mlađahne manekenke nitko nije previše vjerovao u ljubav ovog para, bolje upućeniji izvori tvrde da je Leonardo potpuno izgubio glavu za mladom brinetom koja također nastoji ostvariti holivudsku karijeru.

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia)
Leonardo DiCaprio Camila Morrone (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako su zajedno nešto manje od godinu dana, niti jedno od njih nikada nije javno progovorilo o svom odnosu, a šuškalo se i da Leonardo ozbiljno razmišlja o tome da ljepoticu odvede pred oltar.

To nije uspjelo ni brazilskoj ljepotici Gisele Bündchen, koja ga je najduže zadržala, čak 7 godina, no na kraju ga je ostavila jer je shvatila da se ne planira skrasiti. Slična je priča bila i s izraelskom manekenkom Bar Refaeli, s kojom je proveo 5 godina, a zanimljivo, obje su nakon veze s njim zasnovale obitelji.

Unatoč činjenici da je u petom deseteljeću, Leo se još ne da pred oltar, no povijest je mnogo puta pokazala da se uz "onu pravu" smire i najokorjeli zavodnici.

Inače, Camila je kći argentinske glumice Lucile Sole, koja je od Leonarda mlađa samo godinu dana, a ona je pak poznata i po višegodišnjoj vezi s glumcem Al Pacinom, s kojim je nedavno prekinula u strogoj tajnosti. Camila je bila prilično vezana uz holivudsku legendu, s kojom se privatno družio i Leonardo.