Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svi već znamo kako Leonardo DiCaprio nije dobio tako dugo željenog Oscara od Američke filmske akademije, no izgleda kako mu se Oscar ipak smiješi...


Ruski glumci iz Čeljabinska, grada u koji je prošle godine pao meteor, bili su tako razočarani Američkom filmskom akademijom što slavnom glumcu Leonardu DiCapriu nisu dali Oscara za glavnu mušku ulogu da su samo odlučili nešto poduzeti.

Oscar 2014: Leonardo DiCaprio ipak nije dobio Oscara, no postao je Internetski hit

Vezani članci Bar Refaeli Pokušala izigrati zakon izvlačeći se na slavnog bivšeg dečka kojem je umalo oduzela status poželjnog neženje Leonardo Dicaprio DiCaprio snimljen u društvu oca kojeg rijetko viđamo u javnosti, riječ je o neobičnom čovjeku duge kose i zanimljivog života

Naime, ruski glumci su odlučili kontaktirati Leonarda i poslati mu svoju verziju Oscara. To je pravi Oscar samo što nije zlatan, već je napravljen od željeza.

'Pronašli smo onaj trofej u Rusiji i jako liči na originalnog Oscara , no ima puno mišićavije tijelo. Teži skoro 1,5 kilogram i za nas predstavlja volju i snagu. Zato želimo da ovaj ruski Oscar bude stalni podsjetnik za Lea da ne treba odustati već samo ići naprijed i nadati se da će i pravi Oscar jednom doći', poručili su ruski glumci, piše ruski portal englishrussia.com.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook