Nije njegov tip

OPET ĆE PRIČATI DA SU PRIJATELJI Leonardo i Rihanna uhvaćeni zajedno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Leonardo DiCaprio i pjevačica Rihanna još su prošle godine pokrenuli glasine o navodnoj vezi, a sada se opet priča samo o tome zbog zajedničkih fotografija.

Nema tko nije bio ovaj vikend na jednom od najpoznatijih glazbenih festivala, Coachelli. Od Kendall i Kylie Jenner do Courtney Love, udovice Kurta Cobaina. No, svu pažnju medija privukli su Leonardo DiCaprio i Rihanna. Oboje su nosili sunčane naočale iako je bila večer, a Leo je još imao i šiltericu, no njihova šaputanja su ovjekovječena i fotografijama.

Pogledaj i ovo Bilo jednom.... u Hollywoodu (Foto: IMDB) "Bilo jednom...u Hollywoodu" Tarantinovo ljubavno pismo 1960-ima divlja je filmska vožnja koja oduzima dah skoro 3 sata

Ovo nije prvi put kako se šuška o vezi između ovogodišnjeg dobitnika Oscara i prekrasne pjevačice. Glasine su krenule još u siječnju prošle godine, što je začudilo baš sve, jer zna se kako Leo ima samo jedan tip – plave manekenke. No, čini se kako je RiRi toliko seksi Leu da je zbog nje odlučio zaobići svoja prijašnja mjerila.

Prijateljstvo, prijateljstvo - opravdavali su se Leo i RiRi tijekom nagađanja o ljubavi. I zaista, možda samo oboje vole dobro zatulumariti pa se usput druže. A možda, toplo se nadamo, tu postoji i nešto više!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene