ulovili ih paparazzi

Dok su ga na Oscarima ismijavali, on je uživao s 23 godine mlađom ljepoticom kojoj je uspjelo nešto što mnogima prije nje nije!

Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Leonardo DiCaprio je tijekom dodjele Oscara snimljen u izlasku s dugogodišnjom djevojkom Camilom Morrone.

 

Pogledaj i ovo Toni Garrn Slučajnost? Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

Oskarovac Leonardo DiCaprio (47) odlučio je preskočiti ovogodišnju dodjelu najprestižnijih filmskih nagrada i večer je radije proveo u društvu svoje dugogodišnje djevojke, glumice i manekenke Camile Morrone (24).

Paparazzi su ih ulovili u New Yorku, gdje su bili na romantičnoj večeri, a Camilla se za tu prigodu puno više skockala od Leonarda.

U međuvremenu su glumca spomenuli i na dodjeli Oscara, gdje se jedna od voditeljica, komičarka i glumica Amy Schumer, našalila na račun njegovih zalaganja za ekologiju.

 

"Leonardo DiCaprio, što uopće reći o njemu? Učinio je toliko toga u borbi protiv klimatskih promjena i ostavio za sobom čišći i zeleniji planet za svoje djevojke", kazala je i izazvala ovacije i smijeh publike.

I dok je ova šala išla i na račun DiCaprijeve burne ljubavne prošlosti, čini se da ga je ljepotica argentinskih korijena napokon uspjela obuzdati.

Camila je Leonardova najdugovječnija djevojka i u vezi su od 2017. godine. Glumac je oduvijek bio posebno slab na manekenke, a Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn i Eva Herzigova samo su neke od ljepotica koje je ljubio u prošlosti.

Prije nego što je upoznao nju, DiCaprio je slovio i kao zakleti neženja, a sada se već neko vrijeme šuška i o njihovim zarukama.

 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: Profimedia) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) +0 Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Celebrity Puno je godina prošlo prije nego što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, priznao je i zbog čega ga je bilo strah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene