romantični bijeg

Nije se uspio sakriti od paparazza ni na odmoru s mlađahnom djevojkom kojoj je uspjelo ono što mnogima nije

Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone u vezi su već pet godina, a slavni par ovih je dana pobjegao na odmor u Meksiko.

Holivudski šarmer Leonardo DiCaprio pobjegao je na odmor sa svojom 23 godine mlađom djevojkom, manekenkom i glumicom Camilom Morrone, a osvanule su i njihove friške fotke iz Meksika.

Pogledaj i ovo Toni Garrn Slučajnost? Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

Poznati par počastio se s nekoliko slobodnih dana u Los Cabosu, a sudeći po fotkama, odmor će im dobro doći. Ležerno odjeveni Leonardo nije se obazirao na fotografe koji su ih slijedili, dok je Camila bila u bijeloj ljetnoj haljini s velikim šeširom na glavi te se usredotočila samo na svog dečka.

Prije nego što je upoznao 23 godine mlađu ljepoticu, DiCaprio je slovio kao zakleti neženja i veliki zavodnik, a čini se kako je Camila djevojka koja ga je konačno uspjela smiriti.

Ljepotica argentinskih korijena je Leonardova najdugovječnija djevojka i u vezi su od 2017. godine. Glumac je oduvijek bio posebno slab na manekenke, a Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn i Eva Herzigova samo su neke od ljepotica koje je ljubio u prošlosti.

Navodno su ga sve one ostavile upravo zato što se nije želio vjenčati i skrasiti uz njih, no izgleda kako je samo čekao onu pravu.

Iako su već odavno počele kružiti glasine da se par zaručio, golupčići o tome mudro šute te ništa nisu komentirali medijima.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +22 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Celebrity Slatka osveta lijepe Ivane: Nakon što ju je opomenula pred kamerama, Maji Šuput dala je što je tražila!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +6 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene