Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (FOTO: Getty)
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (FOTO: Getty)

DiCaprio je već osvojio jednog Oscara 2016., a Pitt je bio samo nominiran. Tarantino je vlasnik dvaju Oscara za filmove "Odbjegli Django" i "Pakleni šund".


Leonardo DiCaprio i Brad Pitt, dvije najveće holivudske zvijezde, glumit će u novom filmu Quentina Tarantina smještenom u doba hipija 1969. godine, u vrijeme ubojstava koje je počinila sotonistička sekta Charlesa Mansona.

Vezani članci Margot Robbie (Foto: Profimedia) Prelijepoj holivudskoj glumici Margot Robbie trudnoća tako dobro stoji Margot Robbie (Foto: Instagram) Ubojstvo koje je šokiralo Hollywood: Margot Robbie podijelila prvu fotku sebe u ulozi tragično preminule glumice

U filmu naslovljenom "Bilo jednom u Hollywodu" DiCaprio će glumiti bivšu filmsku zvijezdu specijaliziranu za westerne u televizijskim serijama, a Pitt njegova dvojnika kaskadera.

Bit će to prvi put da dvojica glumaca zajedno nastupaju u filmu.

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (FOTO: Getty)
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (FOTO: Getty)

I zvijezda i njegov kaskader "bore se da prežive u Hollywoodu koji više ne prepoznaju. No Rick (DiCaprio) ima vrlo slavnu susjedu ... (glumicu) Sharon Tate", objavio je studio Sony Pictures siže filma.

Glumica Sharon Tate tada je bila trudna i u braku s redateljem Romanom Polanskim, a ubili su je 1969. sljedbenici Charlesa Mansona, jednog od najgorih zločinaca, koji je umro lani kao 83-godišnjak služeći kaznu doživotnog zatvora.

Film će se početi prikazivati 9. kolovoza 2019., točno 50 godina nakon što su Tate i njezini prijatelji pronađeni nasmrt izbodeni.

Tarantino je rekao da je pet godina radio na scenariju te da je većinu svog života proveo u Los Angelesu, "uključivo 1969., kada je imao sedam godina".

DiCaprio je već osvojio jednog Oscara 2016., a Pitt je bio samo nominiran. Tarantino je vlasnik dvaju Oscara za filmove "Odbjegli Django" i "Pakleni šund". (Hina)

Leonardo DiCaprio (Foto: Getty)
Leonardo DiCaprio (Foto: Getty)