Centar svijeta

One će uvijek biti NAJVAŽNIJE žene u životima hollywoodskih frajera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ima muškaraca kojima bez obzira na godine, mama uvijek ostane najvažnija žena u životu. Od toga nisu imuni ni slavni ljepotani.

Bez obzira na to koliko su uspješni, bogati i slavni, njima su mame i dalje na prvom mjestu i oni se toga ne srame, jer priznali mi to ili ne, mama je ipak jedina žena koja uz nas ostaje baš uvijek.

Pogledaj i ovo showbuzz dobro mu stoji očinska uloga Ponašanje oskarovca koje se rijetko viđa: Držao malenu rođakinju na ramenima dok se ona igrala s njegovom kosom

Ne visite u teretani i ponosite se 'škembicom'? Totalno ste IN!

Mamu je vodio na crveni tepih

On slovi za jednog od najvećih frajera današnjice. Žene ga obožavaju, ima novac, slavu i moć. Godinama je bio jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu, sve dok ga fatalna Amal nije uhvatila u svoju mrežu. George Clooney možda izgleda kao pravi macho tip, ali ipak jako mu je važno što mama misli.

George se često sa mamom Ninom pojavljivao i na crvenim tepisima. Upravo njegova mama Nina Bruce bila je ta koja je objavila njegove zaruke za sadašnju suprugu Amal. Mama je oduševljena snahom i odmah je dala svoj blagoslov. 

Dala je otkaz kako bi bila uz svog sina

Kada je Ryan Gosling imao 13 godina njegova majka Donna razvela se od njegovog oca. Bili su prepušteni sami sebi. Ryan je imao velikih problema u školi, nije znao čitati, kršio je pravila i jednostavno se nije znao ponašati u skladu s društvenim normama. Čak je uzimao i lijekove kako bi svoje neprimjereno ponašanje stavio pod kontrolu.

Njegova majka Donna tada je odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Dala je otkaz na poslu kako bi mogla što više vremena provoditi sa svojim sinom i pomoći mu da prebrodi probleme. Ryan će joj zauvijek biti zahvalan zbog toga. 

Što nas uče slavne mame? Evo njihovih lekcija

Za Valentinovo na večeru je poveo djevojku i mamu

Leonardo DiCaprio slavni filmski zavodnik jednu će ženu uvijek držati na tronu, svoju majku Irmelin Indenbirken. Leo ja izuzetno blizak sa svojom majkom još od malih nogu. Bio je jedinac, kada su se roditelji razveli on je ostao s majkom. Irmelin je radila nekoliko poslova kako bi mu mogla pružiti normalan život. Oni koji ih poznaju kažu kako majka ima veliki utjecaj na njegov ljubavni život i ako ona nije zadovoljna njegovim izborom, mala je mogućnost da će djevojka u pitanju imati ikakve šanse.

Osim što je majku doveo na dodjelu Zlatnih globusa, jednom prilikom odveo ju je na večeru za Valentinovo zajedno sa tadašnjom djevojkom. Nekoliko je puta svojoj majci ugovarao ljubavne sastanke, ali čini se kako ni jedan nije bio uspješan. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene