Mora biti oprezna

Leonarda Lončar nakon razvoda od Bobana doživjela moždani udar: "Osjetila sam laganu zimicu i pala u nesvijest"

Leonarda Lončar Leonarda Lončar DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Lončar Galerija

Leonarda Lončar je nekoliko mjeseci nakon razvoda od Zvonimira Bobana imala moždani udar, zbog čega je završila u bolnici.

Nakon što je progovorila o razlozima razvoda sa Zvonimirom Bobanom nakon 28 godina braka, Leonarda Lončar otkrila je i da je pretrpjela moždani udari to samo nekoliko mjeseci nakon razvoda.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Leonarda Lončar Bliska s oboje? Nina Badrić posvetila objavu bivšoj ženi legendarnog Vatrenog, nakon što je nedavno uživala u njegovom društvu!

"Prestrašio me lagani moždani udar lanjskog rujna. Dok sam gledala s Martom televiziju, osjetila sam laganu zimicu i zatim pala u nesvijest. Marta je odmah nazvala mog brata, koji me odvezao na hitnu. Napravili su mi CT mozga, dali kontrast i nakon dva dana me pustili kući. Kad sam poslije mjesec dana otišla na kontrolu, ponovili su CT i kontrast te konstatirali da je sve to posljedica stresa", izjavila je Leonarda za Gloriju.

Leonarda danas pazi na zdravlje i mora uzimati lijekove te odlaziti na redovite kontrole.

U nedavnom intervjuu u rubrici In Magazina Sasvim opušteno progovorila je iskreno o razlozima raskida s bivšim suprugom i otkrila kako im nije presudila treća osoba.

"Dobro sam danas. Sad sa Zvonkom imam jedan lijepi odnos, indirektniji. 32 godine smo bili zajedno. Prvo sam ja patila za njim, to jest ja sam previše od njega tražila u početku, a on je poslije previše tražio od mene. Ne previše, OK. Uglavnom, nije puklo radi treće osobe, nego radi treće stvari. Tako da smo se razdvojili. Ne žalim ni za čim", zaključila je Leonarda.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) +2 Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Celebrity Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku, a za to je imala i jako dobar razlog: "Mnogi mi kažu da me nikad nisu preboljeli"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Nitko nije više puta javno prevaren od nje, a sada je napokon prekinula šutnju i objasnila kako je sve uspjela oprostiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene