Leona Paraminski tri je tjedna provela u Hrvatskoj. No ovog puta na godišnjem odmoru u Lijepoj Našoj uživala je bez supruga. Lijepa glumica s američkom adresom otkrila je i svoje planove za budućnost te kako se snašla u ulozi profesorice na američkom koledžu.

Galerija


Španjolska, Njemačka, Hrvatska - plan je puta koji je Leona Paraminski odredila za svoj zasluženi godišnji odmor. Sa suprugom je u prekrasnoj Barceloni proslavila šestu godišnjicu braka, a potom se bez svog životnog partnera uputila u Lijepu Našu.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Učenicima srednjih škola u Varaždinskoj i Osječko-baranjskoj županiji nastava se seli online: "Da pokušamo izravnati epidemiološku krivulju" Testiranje na koronavirus i Vili Beroš, ilustracija Ponovo smo oborili rekord: U Hrvatskoj 3573 nova slučaja zaraze, preminulo 47 ljudi. Pogledajte gdje je najgora situacija

"Poslala sam muža doma, a ja sam došla u Hrvatsku na remont!" šali se Leona.

U prilog izrečenom ide činjenica da smo lijepu glumicu zatekli upravo na uljepšavanju.

Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

"Svratila sam u Hrvatsku prije tri tjedna i normalno da ste me našli na uljepšavanju jer ja jedino dođem u Hrvatsku da bih se ovdje uljepšavala, da bih jela špek, popravila zube, riješila kosu. Ali bez zezancije... Prvo kad sam došla, došla sam kod svoje frendice. Dođem kod nje da me malo uredi jer nisam zadovoljna američkom uslugom", kroz smijeh prepričava Leona Paraminski.

Leona je, iako bez supruga, u Hrvatskoj provela nezaboravna tri tjedna. Posjetila je roditelje u Vrbovcu, a onda se sa sestrom uputila na otok Cres.

Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr

"To je moj otok. Tamo sam otišla davno kad sam sa Matanićem snimala 'Sušu', zaljubila sam se u taj otok, tako da sam otišla i u Lubenice, i ostala u restoranu gore 10 sati sa sestrom. Odmor za nas dvije, jedno tri dana. Tri dana maturalca. Toliko nam se svidjelo da ćemo tako svake godine. Bez muževa", otkriva Leona.

Duga druženja s prijateljima , ali i domaća hrana nešto je što joj u Americi najviše nedostaje.

"Koliko god ekonomska situacija ovdje nije dobra, lijepo se živi. Mi nekako lijepo živimo, puno se družimo, socijalni kontakt puno je drugačiji nego u Americi. Mislim da njima to jako fali. Tužni su zbog toga. Hrana zbilja, zbilja nije fina i jako mi je dugo vremena trebalo da se naviknem, zato i idem na plac, sve kupujem, kuham sama, tako da, eto, počela sam kuhati. Često me ljudi pitaju je li tamo bolje? Ne bih rekla da je bolje. Rekla bih da je drugačije", otkriva.

Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

No Leonin je život u Kaliforniji ipak krenuo u željenom smjeru. Snimila je dva filma s dvije glavne uloge, ali i postala profesorica glume pred kamerama na koledžu u Santa Barbari. Što je još otkrila Leona, pogledajte u videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.