predivna!

Leona Paraminski pokazala kako izgleda u šestom mjesecu trudnoće, a trenutno ima tri razloga za slavlje!

In Magazin: Leona Paraminski - 1 In Magazin: Leona Paraminski - 1 In Magazin 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Leona Paraminski - 1 In Magazin: Leona Paraminski - 6 Leona Paraminski, Tin Komljenović (FOTO: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski - 1 Leona Paraminski Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +2 Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija

Leona Paraminski slavi godišnjicu braka, veze i šest mjeseci trudnoće.

Naša domaća glumica koja je donedavno živjela u SAD-u Leona Paraminski emotivnom je objavom obilježila devetu godišnjicu braka, ali i šest mjeseci trudnoće čemu se ona i suprug Tin Komljenović neizmjerno raduju.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u Americi "RADIMO NA TOME, PA NIKAKO" Leona Paraminski otkrila: "Pametan je, fakat je super!"

Leona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pokazala već poveći trudnički trbuh, a ona i 38-godišnji Tin širokim osmijesima pokazuju koliko su sretni.

"Da smo uvijek veseli, opušteni i sretni! Deveta godišnjica braka, trinaest godina zajedno, šest mjesci trudni", napisala je Leona uz fotografiju.

Upravo je želja da zatrudni bila jedna od najvećih Leoninih želja, a ostvarila joj se u 42. godini. U Hrvatsku se iz Amerike vratila u prosincu prošle godine kada je za IN Magazin otkrila da će se u domovini malo duže zadržati, a u veljači je otkrila lijepu vijest o trudnoći nakon što su se podvrgnuli medicinski potpomognutoj oplodnji jer prirodnim putem nisu upjeli postati roditelji. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Celebrity Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene