preslatko!

Leona Paraminski prvi put pokazala kćerkicu, odmah joj se javila poznata kolegica: "Uživajte lijepe curice"

Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) +0 Leona Paraminski (FOTO: Instagram) Galerija

Leona Paraminski je prije mjesec dana rodila kćerkicu Liv, a sada je objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

Leona Paraminski i njezin suprug Tin Komljenović postali su roditelji prije mjesec dana, a naša lijepa glumica na Instagramu je sada podijelila zajedničku fotografiju s kćerkicom Liv.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leona Paraminski - 5 sve odluke donosi uz supruga Naša glumica iz Amerike stigla u tradicionalni posjet Hrvatskoj, no sve joj je veća želja ostati zauvijek: ''Majčinstvo me promijenilo, našla sam neki smiraj''

"Tvornica hrane", napisala je 42-godišnja Leona u opisu fotografije uz koju je hashtagovima dala do znanja da je umorna i neispavana, ali u isto vrijeme i presretna. "Umorna, ali blistava" Uživajte lijepe curice", komentirala joj je Nataša Janjić, a uslijedili su i drugi brojni komplimenti. "Prekrasne", "Sreća najveća", "Čestitam mama", "Uživaj u čistoj i najvećoj ljubavi", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Podsjetimo, Leona Paraminski je kćerkicu rodila u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital, istoj onoj u kojoj je i Meghan Markle rodila svoju kći Lilibet.

Glumica i njezin suprug Tin već šest godina žive u Santa Barbari, a od tamo su se nakratko vratili u Hrvatsku gdje se glumica podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji.

"Trnovitiji put je bio, da, i zapravo od početka nije bilo lagano. Mislim da zapravo nijedan proces potpomognute oplodnje nije lagan i da je to emocionalno teži put, fizički, ali i psihički. Mislim da se na to treba pripremiti koliko možeš i onda ući u to i go with the flow. Lijepo se posložilo napokon", rekla je glumica za IN Magazin malo nakon što je objavila trudnoću.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Danijela je jednom prilikom pričala o imenima djece koju želi imati s Grašom, a tada je priznala i da bi voljela nešto što se ipak nije ostvarilo

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos (Foto: Instagram) +1 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Martina Vrbos poznata je po drastičnim promjenama imidža, ali sada je osvanula neprepoznatljiva: "Pustimo sve priče koje me prate godinama"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene