Otkada je otišla živjeti u Kaliforniju i nije požalila. Lijepa Leona Paraminski otkrila je svoje nove izazove i želje...


Lijepa glumica Leona Paraminski prošle je godine odselila sa suprugom Tinom Komljenovićem, doktorom elektrotehnike, u Santa Barbaru u Kaliforniji. I dalje su sretni i zaljubljeni, a žele i proširiti svoju malo obitelj nakon 3 godine braka.

Leona Paraminski ulogom u predstavi 'Dead Man’s Cell Phone' oduševila kritičare u Americi

Vezani članci Leona Paraminski (Foto: Instagram) Hrvatska glumica živi američki san: "Santa Barbara je najljepše mjesto za život" Slika nije dostupna Leona Paraminski postaje kolumnistica

'Vjerujem da ću biti genijalna majka. Pokušat ću djetetu prenijeti svoja znanja i pustiti ga da bude ono što jest', rekla je Leona za Story. Naša poznata glumica ostvarila je i nekoliko uloga, pa je tako odigrala prvu kazališnu ulogu u predstavi 'Dead Man's Cell Phone' nakon čega je pokupila sjajne kritike.

'Bilo je odlično, potpuno drugačije iskustvo, probila sam led glumeći na engleskom jeziku', kaže glumica kojoj godi život u Kaliforniji. 'Obožavam blizinu i miris oceana, ne može se uspoređivati s našim morem, ali svejedno je predivno', dodaje Leona kojoj ipak najviše nedostaje naša domaća hrana a u budućnosti se vidi s puno djece u kućici na nekom našem otoku.

Za sada je to daleka budućnost, a kako je krenulo za Leonu će se tek čuti. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook