ekskluzivno za dnevnik.hr

Leona Paraminski postaje kolumnistica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je već godinu i tri mjeseca od kada je Leona Paraminski odlučila napustiti Hrvatsku. Ipak, nije nas sasvim napustila, jer nova uloga čeka je upravo na našem portalu.

Leona Paraminski koja već radi punom parom u Santa Barbari, od sada će imati svoje 'Priče s druge strane'. Leonina je uloga da bude naša kolegica! Paralelno s time popularna glumica radi u tamošnjem kazalištu, a publika joj je naročito blagonaklona. Kritike na njezin rad su sjajne, kakve će vjerujemo, biti i na njezine priče u sklopu naše showbuzz rubrike.

Pogledaj i ovo Leona Paraminski javila se iz Kalifornije Naša glumica oglasila se na društvenim mrežama nakon dužeg vremena: "Svi pitaju gdje si, što radiš, kako si? Dugo te nema..."

Živiš li svoj američki san? Je li Amerika uistinu zemlja u kojoj je lako ostvariti svoje snove?

Što je zapravo američki san? Imati puno love!? Meni taj san nikada nije imao dovoljno smisla. Primamljiv je naravno, ali samo djelomično. To bi trebao biti samo dio tog sna ili se to ja samo nadam... Ali recimo da živim svoj san trenutno. To za mene znači da živim blizu mora i u drugoj sam zemlji pa je automatski zanimljivije jer je multikulturalno okruženje te ja otkrivam ponovno sebe na neki drugi način. Ovdje ima definitivno više prilika i puno je više opcija za ostvarivanje svojih snova, barem u mojem slučaju.

U Hrvatskoj si smatrana jednom od najboljih glumica. Koliko je teško izboriti se za svoje mjesto u tako velikoj zemlji?

Lijepo je imati svoju glumačku prošlost. Srećom moja je bila dobra pa mi to ovdje pomaže jer cijene moj dosadašnji rad. Nije lako, naravno, ne očekujem uspjeh preko noći, ali se treba uzeti u obzir i tko mi je konkurencija. A to nisu američke glumice već stranci kojih je puno manje, pa recimo da imam malo veće šanse. Vrijeme ce pokazati. Svaki je početak težak.

Našla si agenta koji će te zastupati. U kojem smjeru kreće tvoja karijera?

To je bio najteži korak! Naći nekoga tko će me zastupati, a da prije toga nije vidio što sam radila. Moja menadžerica me je poslala na audiciju za agenta, nismo očekivali ništa, rekla mi je da ćemo sigurno par mjeseci tražiti i da se ne nadam previše. I prva audicija, prva sreća. Dobila sam sjajnu agenticu. Očekivanja su obostrano velika. Oni me vide gdje i ja sebe vidim, da radim kvalitetne i velike projekte! Naravno uvijek postoji mogućnost da ne napravim ništa, ali bar ću znati da sam probala.

Svi smo malo nostalgični kada odemo od svojeg doma. Što tebi najviše nedostaje?

Najveći problem svih stranaca u Americi, pa tako i moj, jest hrana! Naravno ako izuzmemo prijatelje i obitelj koji mi nedostaju (srećom postoji Skype), ostaje pitanje hrane. Tako da ako propadne moja glumačka karijera, barem ću imati novu potencijalnu karijeru, otvoriti ću restoran! Kako se ovdje ne cijeni baš dobra kuhinja, trebam otvoriti fast food na hrvatski način, dakle čevapi, burek?! Imala bi i sarmu, samo za svoj gušt. Daleko je to od fast fooda, ali bi bila daleko sretnija da imam, makar i samo to za jesti. (smijeh)



Novinari te poznaju kao pristupačnu osobu. Hoćeš li nam se javljati na telefon i ako ostvariš velike uloge i postaneš zvijezda američkih crvenih tepiha?

Hvala ti na dobrim željama! Apsolutno! Jedna od stvari koje me užasno živciraju jest pridavanje velike važnosti samom sebi! Prezirem egoistične ljude, a pogotovo egoistične glumce. Naporni su. Ne treba generalizirati, ali najveći su najčešće i najskromniji, bez obzira na zanimanje. Takva su barem moja iskustva. Ovdje sam imala prilike upoznati Nobelovce i tako su normalni, obični i predivni ljudi koji su svojim otkrićima doprinijeli svijetu, a mi smo na kraju dana ipak samo “zabavljači na malo višoj razini.” Kad se počneš shvaćati preozbiljno naj…..si!! (smijeh)

Leona Paraminski o životu u Kaliforniji: Otkrila nove planove i što joj najviše nedostaje

Uskoro ćeš pisati i za naš portal dnevnik.hr. Kakve ćeš sve teme obrađivati, kakve ćeš nam sve poslastice slati iz Santa Barbare?

Neće biti samo iz Santa Barbare. Probat ću vam dočarati život na američkoj rivijeri. Nije Cannes, ali jednako je dobar. Pisat ću kako život u inozemstvu ima svoje prednosti ali i mane. Bit će to svaštara iz moje subjektivne perspektive, mojih misli, trenutnih događanja i retrospektive. O politici, oceanu, druženju, smijanju, plakanju ,o probijanju na hoollywoodsko tržište, kapitalizmu, o snovima, ljudima… Veselim se ovoj kolumni jer ću po prvi put svoja iskustva moći podijeliti sa drugima na ovakav način.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene