Opet zajedno

Pet godina nakon rastave, braku dao novu priliku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leon Lučev i dubrovačka kiparica Ivana Jelavić svojem su braku dali još jednu šansu.

Prošlo je pet godina od kada su se rastali no glumac Leon Lučev i dubrovačka kiparica Ivana Jelavić, svojoj su ljubavi dali novi vjetar u leđa. Glumac i kiparica ponovno uživaju u ljubavi, a rastali su se 2011. godine.

Pogledaj i ovo Nicolas Philibert dodijeljene prestižne nagrade Zlatnog medvjeda za najbolji film Berlinalea osvojio je dokumentarac, a razlog za slavlje imao je i hrvatski glumac!

Bivši supružnici (kako se šuška i budući) imaju troje djece iz desetogodišnjeg braka, a uvijek su se doimali sretno kao da se nisu ni rastali. Prijatelji svjedoče o pomirenju i ne skrivaju zadovoljstvo zbog njihove sreće. Govore kako će se ponovno vjenčati.

OVDJE pročitajte kako drugi domaći glumac ljubi 13 godina mlađu kolegicu.

Posljednjih dana moglo ih se vidjeti kako šeču Zagrebom držeći se za ruke. Leona trenutačno gledamo u kulinarskom showu Celebrity Masterchef. Tko zna, možda je novim kulinarskim vještinama ponovno osvojio kiparicu Ivanu. Leon Lučev je bio vrlo kratak, te jasan, kada je trebalo prokomentirati novu – staru ljubav. 'Tu se stvarno nema što komentirati', kazao je Lučev za Story.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene