napravio pomutnju

Nitko ne može vjerovati kako ovaj ljepotan izgleda u 57. godini, fotku bez majice komentirala mu je i slavna bivša djevojka

Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) +0 Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) Galerija

Lenny Kravitz svakom objavom bez majice napravi pravu pomutnju na Instagramu, što dokazuje i posljednja fotografija na račun koje je dobio preko 430.000 lajkova.

Miljenik slavnih ljepotica, ali i obožavateljica diljem svijeta, Lenny Kravitz (56) na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira bez majice te je brzo dobio preko 430.000 lajkova. Mnogi su komentirali da ne mogu vjerovati kako slavni glazbenik izgleda u 57. godini.

Pogledaj i ovo Lenny Kravitz - 5 bezobrazno zgodan Karizmatični roker ljubio je neke od najljepših žena svijeta, a i u 59. godini slovi kao jedan od najpoželjnijih neženja!

"Cilj mi je da budem poput tebe", "Kako i dalje izgledaš ovako", "Hvala ti na ovoj fotografiji", "Kakvo tijelo", samo su neki od komentara na fotografiju, a oglasila su se i neka poznata imena. "Bože imaj milosti. Blagoslovljen si", napisala je u komentaru Lennyjeva bivša djevojka, manekenka Naomi Campbell, a David Guetta svom je kolegi ostavio nekoliko emotikona u komentaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Nicole Kidman, Vanessa Paradis, Lisa Bonet i Naomi Campbell samo su neke od slavnih ljepotica koje je ljubio jedan od i danas najpoželjnijih neženja Lenny Kravitz. No još impresivniji od liste njegovih bivših jest njegov odnos s njima nakon prekida. Lennyja bi se opravdano moglo proglasiti najboljim bivšim dečkom, odnosno mužem, jer ga većina žena koje su ga voljele, voli i dalje, a i on njih.

Još neke od slavnih ljepotica koje je Lenny ljubio u prošlosti su Michele Rodriguez, Marisa Tomei, Adriana Lima, Natalie Imbruglia, Kylie Minogue i Madonna, a njegova posljednja djevojka bila je brazilska manekenka Barbara Fialho, s kojom je prohodao 2018, a ove godine navodno su prekinuli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene