Lena Dunham pokušala je poljubiti Brada Pitta u usta na londonskoj premijeri filma "Once Upon a Time in Hollywood".

Galerija


Holivudska glumica Lena Dunham, blago rečeno, zaskočila je svoga kolegu Brada Pitta te ga pokušala poljubiti ravno u usta crvenom tepihu premijere filma "Once Upon a Time In Hollywood" na londonskoj premijeri.

Vezani članci Profesor Baltazar se vraća! Zabava za sve uzraste: Svečana premijera omiljenog crtanog filma Profesor Baltazar Zoe Bell (Foto: AFP) Na glamuroznoj premijeri manje poznata zvijezda slavnijim kolegicama otela dobar dio medijskog kolača

Lena i Brad posljednjih nekoliko mjeseci proveli su dosta vremena zajedno i družili se, no sudeći po zbunjenom izrazu lica čini se kako je kolegičin potez i njega itekako iznenadio. Baš kao i ostatak glumačke ekipe koji se našao u blizini, a koje Lena u tom trenutku uopće nije doživjela.

Glumica je nedavno na svom profilu na Twitteru objavila nekoliko fotografija sa seta, a na jednoj se našao i Brad.

"Nije baš da svaki dan nosim haljine, hodam bosa i očijukam s Bradom Pittom, pridružujem se kultu zbog posla", napisala je Lena uz objavu.  

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Lenino se ponašanje na crvenom tepihu nije svidjelo svima pa su joj mnogi u komentarima uputili brojne kritike. 

"Očijukanje s Bradom sigurno ti je teško palo, muškarcem koji je bio u braku i ima djecu", "Je li se Bradu svidio ovaj pokušaj ljubljenja?", "Ovo nije lijepo", "Seksualno uznemiravanje", zaključili su kritičari. 

Stiflerova mama koja je bila san snova mnogih tinejdžera i nakon 20 godina izgleda odlično