Lena iz 'Girls'

'Nije ugodno vidjeti na TV-u svoju dvojnicu kako se seksa!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija 'Girls' potpuno je zaludila gledateljice diljem svijeta, a Lena Dunham postala je prava inspiracija mnogim ženama jer je – stvarna.

Glumica Lena Dunham stala je pred objektiv slavne fotografkinje Annie Leibovitz za svoju prvu naslovnicu američkog Voguea. Lenin lik Hannah obožavaju gledati žene diljem svijeta, te prate njezin život u New Yorku koji nije nimalo glamurozan – zapravo je prilično stvaran.

Pogledaj i ovo Ajla Tomljanović poput supermodela Lijepa hrvatska tenisačica pozirala za časopis Vogue: "Wow, još uvijek ne mogu vjerovati!"

Upoznajte šarmantnog Firata iz serije 'Milost' - iza lijepo lica krije se snažna ličnost

Vogue ju naziva i 'novom kraljicom komedije', a izgleda kako se i njoj sviđa taj naziv jer je na Twitteru objavila 'Dragi Vogue, hvala'.
Veselu naslovnicu prati i zanimljiv editorial s njezinim partnerom iz serije, Adamom Driverom dok Lena pozira u dizajnerskim krpicama. Ipak nisu svi zadovoljni, jer su Lenine fotografije navodno jako obrađene u Photoshopu što se njezinim obožavateljima baš i ne sviđa.

Ipak, Lena u seriji najviše priča o seksu i odnosima. 'Imam osjećaj da su mnoge žene bile pod utjecajem Hollywooda i televizijske percepcije seksualnosti. Vidjeti da se netko tko je nalik tebi seksa na malim ekranima sigurno je manje ugodno nego vidjeti potpuno nepoznatu osobu', kaže Lena i odgovara na ostale kritike: 'Kažu da taj tip nikada ne bi bio sa ženom poput Hannah. Pitam ih, jeste li bili vani u zadnje vrijeme? Svi izlaze sa svakim, svi imaju svoje razloge. Seksualnost nije savršena slagalica', ističe Lena.

Seriju 'GIRLS' je osmislila i u njoj glavnu ulogu glumi Lena Dunham, a riječ je o komičnom pogledu na razna poniženja i rijetke trijumfe skupine djevojaka u ranim 20-ima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene