Plijenili pozornost

Počeo 25. Sarajevo Film Festival, pažnju ukrao naš poznati par

Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) +0 Lejla Filipović (Foto: Andrea Paić) Galerija

Bračni par Filipović, Tarik i Lejla, pomno su birali kreacije za 25. Sarajevo Film Festival.

U Sarajevu je svečano otvoreno još jedno izdanje kultnog Sarajevo Film Festivala.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Riječ je o 25. po redu filmskom festivalu koji svake godine na crvenom tepihu okupi brojna poznata lica iz regije, i to ne samo filmska.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

A među prvim uzvanicima večeras bili su i glumac i voditelj Tarik Filipović i njegova prelijepa supruga Lejla koji su redoviti gosti ovog festivala.

Svojom je pojavom jedan od najstabilnijih domaćih parova itekako plijenio pozornost, a Tarik je modnim izborom ovoga puta zamalo zasjenio bivšu Miss Hrvatske.

Naime, poznati glumac odlučio se za sako u stilu zatvorske odore, odnosno na crno-bijele pruge, dok je Lejla nosila raskošnu cvjetnu kreaciju na jedno rame.

Podsjetimo, par je zajedno od 2006. godine, no poznavali su se i prije nego što je među njima planula ljubav kada su se susretali na raznim događanjima. Onda su sjeli na kavu i tako je sve počelo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

U jednom ranijem intervjuu bivša misica priznala je i kako su joj se odsjekle noge kada ju je Tarik prvi put prijateljski zagrlio, a ni on nije krio kako mu se brzo dogodila ljubav. Par ima i sina.  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +4 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Celebrity Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene