Bračni par Filipović, Tarik i Lejla, pomno su birali kreacije za 25. Sarajevo Film Festival.

Galerija


U Sarajevu je svečano otvoreno još jedno izdanje kultnog Sarajevo Film Festivala.

Vezani članci Lejla i Tarik Filipović (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell) Zaljubili su se na kavi, a danas su najljepši hrvatski par: Dirljiva Tarikova posveta Lejli topi srce Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Tajne domaćih faca sa crvenog tepiha u Sarajevu: Tko se najbolje modno uskladio, a tko će partijati do zore?

Riječ je o 25. po redu filmskom festivalu koji svake godine na crvenom tepihu okupi brojna poznata lica iz regije, i to ne samo filmska.

A među prvim uzvanicima večeras bili su i glumac i voditelj Tarik Filipović i njegova prelijepa supruga Lejla koji su redoviti gosti ovog festivala.

Svojom je pojavom jedan od najstabilnijih domaćih parova itekako plijenio pozornost, a Tarik je modnim izborom ovoga puta zamalo zasjenio bivšu Miss Hrvatske.

Naime, poznati glumac odlučio se za sako u stilu zatvorske odore, odnosno na crno-bijele pruge, dok je Lejla nosila raskošnu cvjetnu kreaciju na jedno rame.

Podsjetimo, par je zajedno od 2006. godine, no poznavali su se i prije nego što je među njima planula ljubav kada su se susretali na raznim događanjima. Onda su sjeli na kavu i tako je sve počelo.

U jednom ranijem intervjuu bivša misica priznala je i kako su joj se odsjekle noge kada ju je Tarik prvi put prijateljski zagrlio, a ni on nije krio kako mu se brzo dogodila ljubav. Par ima i sina.  

Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša