Prekrasna Lejla Filipović proslavila je 43. rođendan, a sve je oduševio način na koji joj je čestitao njezin suprug Tarik Filipović.

Galerija


Slavna domaća ljepotica Lejla Filipović proslavila je 43. rođendan, a njezin joj je suprug Tarik Filipović odlučio uputiti javnu čestitku na svom Instagramu. Na originalan i simpatičan način izrazio je svu nježnost i ljubav koju osjeća prema Lejli te oduševio fanove.  

Vezani članci Lejla Filipović Lejla Filipović mami uzdahe u 44. u badiću, u komentarima se oglasio njezin muž Tarik, ali i Nina Badrić Darko Horvat objavio fotografiju sa sjednice Vlade Ministar Horvat svom kolegi na zanimljiv način čestitao rođendan: "Nastavi ovako 'duboko promišljati' o svemu što govorim na sjednicama Vlade"

Tarik je naime objavio Lejlinu fotku uz koju je napisao nježnu posvetu. 

"A rodila se kao palčica... 1700 g... na današnji dan... Prelijepa djevojka velikog srca... Ponosan i sretan što sam 14 godina dio njezina života. Sretan rođendan, ljubavi", napisao je Tarik.

Njegove brojne fanove oduševila je ova dirljiva čestitka pa su se i oni pridružili lijepim željama.

"Sretan rođendan lijepoj Lejli", "Sretna, zdrava i voljena uvijek bila", "Sretan rođendan divnoj našoj Lejli, a ti si se stvarno rodio pod sretnom zvijezdom", bili su samo neki od komentara. Čestitkama su se pridružili i mnogi slavni domaći glumci i glazbenici. 

Inače, Lejla i Tarik postali su par 2006., nakon što su se godinama poznavali. Samo jedna kava bila je dovoljna da shvate kako su stvoreni jedno za drugo. U trenutku kada su se zaljubili okolnosti im nisu išle na ruku. Lejla se nedugo prije toga rastala od Dade Majolija i ostala samohrana majka trogodišnjeg Dine. U javnosti se mnogo ranije počelo pričati o tome kako ju je Dado prevario s učenicom tenisa, no navodno to nije bila istina, nego su se rastali sporazumno, zbog razlike u karakterima.

Zbog svega toga Lejla i Tarik nisu htjeli odmah potvrditi svoju vezu, iako se o njoj naveliko pisalo i pričalo. No potvrda je došla tek 2007. Njihova se veza brzo razvijala. Tarik, dotad poznat po vezama s Tihanom Zrnčić, Iris Androšević i Moranom Stinčić, nakon samo nekoliko mjeseci odveo je Lejlu u rodnu Zenicu kako bi je upoznao s roditeljima.

Tarik je svoju Lejlu zaprosio na vjenčanju svog prijatelja kojem je bio kum, a iste je godine Lejla i zatrudnjela. U tajnosti su se vjenčali na Staru godinu, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman.

Bolan razvod ju je uništio, gledali smo ju mršavu i u crnini, a sada se vratila ljepša no ikad