Supruga Tarika Filipovića, Lejla Filipović dobila je brojne komplimente pratitelja, a među njima su bile i Nina Badrić i Matija Vuica.

Galerija


Lejla Filipović nije još spremna oprostiti se s ljetom, iako je to većina poznatih već učinila i vratila se s naše obale. 

Vezani članci Branka Bebić, Anica Martinović i Tihana Harapin Zalepugin Otkrivamo male tajne naših ljepotica koje su se okitile titulama najljepših žena na svijetu, a i danas su predivne! Lejla i Tarik Filipović (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell) Zaljubili su se na kavi, a danas su najljepši hrvatski par: Dirljiva Tarikova posveta Lejli topi srce

"Sezona kupaćih kostima je još otvorena", naglasila je Lejla pozirajući u jednodijelnom badiću. Supruga Tarika Filipovića pokazala je savršenu figuru i istaknula bujni dekolte u 44. godini života, a otkrila je i kako je uživala na moru u ženskom vikendu. 

Dobila je brojne komplimente za fotografiju u kupaćem kostimu. "Ma prekrasna si", napisala joj je pjevačica Nina Badrić.  "Zgodna i gotovo", dodala je domaća dizajnerica Matija Vuica. 

"Predivna", "Ljepotica", "Samo ću reći: padoh u nesvijest", komentirali su pratitelji. Inače, Lejla je od 2007. u braku s Tarikom te imaju sina Amara.

Brat pokojne princeze Diane progovorio je o jednoj od najbolnijih stvari s kojom se nosila njegova sestra