POGLEDAJTE VIDEO

Obrade legendarnih domaćih pjesama postale HIT u Poljskoj!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako zvuče strani glazbeni hitovi u hrvatskim obradama, mnogima je poznato. No, kada hrvatski hit doživi svoju poljsku, rusku ili japansku verziju - to vrijedi poslušati.

Pjesmu Ljupke Dimitrovske 'Ta tvoja barka mala' obradila je poljska pjevačica Teresa. Jedna od poljskih najvećih pop zvijezda!

>> Jadranka Kosor: 'Mama mi je rekla da bih se trebala zvati Voćka!'

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

'Dalmacija nosi sa sobom taj svoj zvuk. To dosta ljudi prepoznaje na jeziku na kojem se piva. I to je jedna egzotika kojoj teži 100 milijuna Europljana. To je njima super. To je njima kao da si došao, kao da su došli na Bačvice u Splitu', komentirao je Goran Karan.

A upravo činjenicu da dolaze na Bačvice i na cijelu hrvatsku obalu, skladatelj Boris Đurđević drži glavnim razlogom popularnosti hrvatskih pjesama od Poljske do Rusije!

'Mentalitetom smo si slični, jezik je onako sličan, u glazbenom smislu imaju pun kufer bendova koji su nalik na Coloniju. Jednostavno vole to', komentirao je Boris Đurđević.


Scena Dnevnika Nove TV
otkriva kako zvuči 'Ta tvoja barka mala' na poljskom. Pogledajte prilog!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene