Legendarna američka voditeljica Barbara Walters (83), prva žena koja je u SAD-u vodila večernje televizijske vijesti, povlači se sljedećeg ljeta s televizijskih ekrana, objavila je u danas njezina matična televizijska kuća ABC.


Voditeljica ženskog talk showa "The View" stvorenog 1997. do tada će nastaviti raditi za ABC i pojavljivati se u tom programu.

"Vrlo sam sretna zbog svoje odluke i veselim se divnoj i posebnoj godini koja slijedi", kazala je Barbara Walters za ABC.

Vezani članci Kim Jong Un (Foto: AFP) Kim Jong Un se boji i nije lud: Ohrabren primjerima, povećava vojne kapacitete Raul Castro (Foto: AFP) Raul odstupa s dužnosti: Kubom će nakon 60 godina vladati netko tko se ne preziva Castro

>> Osramotila ga u emisiji uživo: 'Koliko je stara starija žena? 23?'

>> 'Ne glumite, ne pjevate, ne plešete… Nemate uopće talenta!'

Walters je u novinarstvu više od 50 godina, a posljednjih nekoliko godina pati od zdravstvenih tegoba.

U američkoj javnosti ostala je najpoznatija po nizu intervjua s vodećim osobama svoga vremena - od bivšeg kubanskog vođe Fidela Castra i britanske premijerke Margaret Thacher, preko bivšeg iračkog predsjednika Sadama Huseina do bivšeg američkog predsjednika Richarda Nixona.

S obzirom da je, prateći trendove, u svom showu imala najaktualnije goste, tako je ugostila i Kardashian klan kojem je jasno poručila: 'Nemate nikakvog talenta'.

U priloženom videu pogledajte kako je to izgledalo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook