Povodom proslave 9. rođendana JabbTona, najdugovječnijeg kontinuiranog klupskog programa u Zagrebu, Jabba ekipa predstavlja Chuck Norrisa engleskog grimea - D Double E-ja.


Jedan od začetnika žanra zgrabit će mikrofon na rođendanskoj JabbaTon proslavi koja će se održati 7. listopada 2013. u novom Klub.-u. DJ podršku mu pruža tata JabbaTona Yesh, a u selekciji dubstepa, grimea, trapa i bassa pridružit će im se Rea i DMT.

Vezani članci Slika nije dostupna Vrhunska zabava i ovaj vikend u The Room clubu! Slika nije dostupna Noćni život u Zagrebu - ljubitelji urbane glazbe ponovno dolaze na svoje

Na drugom flooru trest će drum'n'bass, a za podrhtavanja su zaduženi Corea, Kodin i Venom. Na vizualima kao i uvijek VJ -polygon. Nakon dugo vremena na okupu je čitava JabbaTon obitelj, a nedostajete još samo vi Jabba braćo i sestre. Start je u 22 sata, a upad 35 kuna do 00:30, 45 kuna iza ponoći. Utorak je neradni dan pa nemojte ni pokušavati ići kući prije fajrunta.

>>Novi đir srijedom u centru Zagreba

D Double E prozvan je jednim od najboljih MC-a na grime sceni, a mnogi ga smatraju najlegendardnijim grime MC-em ikada, zahvaljujući njegovom jedinstvenom "flowu" i činjenici da je na sceni bio od njenih začetaka, sudjelujući u definiranju grimea kao žanra.

Pravim imenom Darren Dixon, D Double E započeo je karijeru na piratskoj radio stanici u svome kvartu gdje ga je slušao i Dizzee Rascal, koji ga je u svojoj mladosti idolizirao kao najboljeg MC-a. Kasnije je D Double E potpisao za njegovu etiketu Dirtee Stank, te je s Dizzee Rascalom žario po svjetskim turnejama.

Njihova suradnja do danas nije prestala, a Dizzee je gostovao i na njegovom najčuvenijem singlu “Bluku! Bluku!” koji je sad već dobio kultni status. Isprva dio NASTY crewa, D Double E danas je član čuvenog grime trojca Newham Generals kojeg od 2003. godine sačinjava zajedno s Footsijem i DJ Tubbyjem.
 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook