Svaka joj čast

Ne bi se to svatko usudio: Pozirala kao od majke rođena i hrabro pokazala svoje tijelo, za to je imala itekako dobar razlog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

LeAnn Rimes je na Instagramu objavila fotografije svog golog tijela kako bi pokazala izgleda s psorijazom i podigla svijest o toj kožnoj bolesti.

Američka pjevačica i glumica LeAnn Rimes odlučila je javno progovoriti o svojoj kožnoj bolesti s kojom se nosi jako dugo vremena i s kojom joj nije lako živjeti, međutim učinila je to kako bi podigla svijest o njoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Bikini naš svakidašnji Otkada je smršavila, rado pokazuje svoje seksi tijelo u bikiniju

Naime, 38-godišnja zvijezda priznala je kako je osjećala očajnu potrebu progovoriti o psorijazi koja joj je dijagnosticirana kada je imala samo dvije godine. Pjevačica je o tome i ranije govorila, ali sada je to odlučila učiniti na drugačiji način. Zato je na društvenim mrežama pozirala u potpunosti gola kako bi privukla pažnju što većeg broja ljudi, a što joj je sudeći po komentarima i podršci koju je dobila itekako uspjelo.

"Ovo je pravo vrijeme da svima pokažem kako moja psorijaza izgleda. Znate onaj osjećaj kada ste nešto dugo vremena držali u sebi pa to podijelite s nekim i osjetite olakšanje? To meni znači ove fotografije. Trebalo mi je ovo. Moje cijelo tijelo, um, moj duh, očajno su ovo trebali", priznala je LeAnn.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes) on

"Jako sam ponosna na tebe", "Hvala ti što si ovo podijelila s nama", "Osjećam se manje posramljeno jer ju i sama imam", "Prekrasna si izvana i iznutra", "Pravi si uzor djevojkama, oduvijek si mi najdraža", "Ponavljat ću si tvoje riječi svakog jutra", "Tvoje hrabrost i iskrenost su predivne, hvala ti", "Uspjela si mi rasplakati", "Nevjerojatno hrabro, odlično što si ovo podijelila", "Sve što radiš je stvarno i iskreno, sviđa mi se to", samo je dio tisuća poruka podrške koje je dobila od svojih pratitelja na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene