Glumica otkrila

RAZOTKRILA SCIJENTOLOGE Šokirala pričom o seksualnom i fizičkom zlostavljanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša članica Scijentološke crkve otkrila je nasilno ponašanje 56-godišnjeg Davida Miscavigea.

Dokumenarni film američke glumice Leah Remini prikazat će kako scijentologija razara obitelji, ali će se dotaknuti i velikog poglavara Scijentološke crkve, Davida Miscavigea. Naime, Leah zna sve o kultu jer je i sama bila njegova članica od desete godine.

Pogledaj i ovo Tom Cruise (Foto: Getty Images) Kontroverzna religija Zbog kontroverzne Scijentološke crkve otjerao je sve žene iz života, no i dalje je opsjednut njome

Bivša članica Scijentološke crkve u filmu će razotkriti grozne detalje ove prilično kontroverzne vjerske zajednice. Tako Leah otkriva nasilno ponašanje 56-godišnjeg Davida Miscavigea. ''Poglavar scijentologije upravo me prebio'', otkrio je jedan bivši član u filmu, dok drugi muškarac opisuje situaciju u kojoj ga je Miscavige počeo udarati po licu. U dirljivom segmentu filma o traumatičnom iskustvu s poglavarom, Remini je sve otkrila jedna žena. ''Imala sam 14 godina kada sam ušla u scijentologiju i imala sam šefa koji je bio 35 godina stariji i seksali smo se. Organizacija nije rekla mojoj majci, ni policiji. Svi su iz organizacije ignorirali cijelu stvar''.

U dokumentarcu su brojne osobe koje redom tvrde da su godinama trpjeli uvrede i nasilje. No, drugačiju priču ima glasnogovornik Scijentološke crkve. ''Željna pažnje zbog glumačke karijere u padu, Leah Remini mora nastaviti dalje sa svojim životom. Umjesto toga, ona zlokobno širi laži u vezi s Crkvom. Leah Remini postala je ono što je nekoć izjavila da ne želi postati, ogorčeni bivši član Scijentologije''.

Na kraju dokumentarca Leah poručuje: ''Borite se za svoju obitelj. Borite se za svoje kćerke, svoje sinove. Probudite se!''

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene