Glumica Leah Remini u svojoj knjizi 'Surviving Hollywood and Scientology' otkrila je neke od najbolje čuvanih tajni te kontroverzne crkve.


Leah Remini u svojoj knjizi 'Preživjeti Hollywood i Scijentologiju' iznosi neke dobro čuvane tajne crkve čiji je član bila od malih nogu. Posebno je zanimljiv dio u kojem se spominju Tom Cruise i njegova bivša supruga Kaite Holmes.

Vezani članci Tom Cruise mlad (Foto: Getty) Bivša članica kontroverznog kulta otkrila bizarne detalje o upletenosti Toma Cruisea u cijelu priču Tom Cruise (Foto: Getty Images) Zbog kontroverzne Scijentološke crkve otjerao je sve žene iz života, no i dalje je opsjednut njome

Leah se prisjetila incidenta koji se dogodio prije 10 godina i koji je bio početak njenog kraj što se članstva u crkvi tiče. Glumica se prisjetila kako joj je rečeno da posjeti Toma u njegovom domu i nauči ga plesati salsu. Kada su Leah i njezin suprug stigli kod Toma prvo što joj je upalo u oči bilo je Tomovo napadno ponašanje, kao da ih je želio uvjeriti kako je ljubav između njega i Katie stvarna. Ljubio ju je na silu i stalno ju je dodirivao.

Napustila je scijentologiju, a Tom Cruise tome je itekako kumovao

Leah je na to komentirala kako bi trebali unajmiti sobu nastave li s takvim ponašanjem. To je bila stvar koju nije trebala reći. Tom je vrlo visoko pozicioniran u crkvi i to je bila uvreda. Njezin komentar na Tomovo ponašanje odmah je prijavljen crkvi i tu su započeli njeni problemi.

'Ako ste bili kritični prema Tomu, kritizirali ste samu crkvu. Bili ste oličenje zla', rekla je Leah.

Spomenula je i to kako je svima bilo čudno što je Tom za vjenčanje s Kaite izabrao pjesmu iz filma 'Top Gun' 'You've Lost That Lovin' Feelin'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook