U svijet scijentologije ušla je sa svojim roditeljima. Tijekom godina, posvetila se vjeri, a zbog toga je zanemarila vlastite roditeljske obveze.


Leah Remini prije dvije godine otišla je iz Scijentološke crkve. U intervjuu je otkrila kako je veliki razlog za to bio i njen kolega Tom Cruise. Iako je Leah u početku pričala kako će scijentologiju napustiti da bi više vremena provodila s kćerkicom Sofijom, jedan od razloga za napuštanje crkve bio je i Cruise.

Kontroverzna crkva koja je zavela slavne: Skandali koji su šokirali svijet

Vezani članci Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Napokon progovorila: Djeca su je napustila zbog kontroverzne vjere, no skandaloznog oca obožavaju Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom

'Biti kritičan prema Cruiseu je isto kao kritizirati i samu crkvu', izjavila je Leah u intervjuu za ABC. U svijet scijentologije Leah je ušla kao djevojka, u društvu svojih roditelja. Tijekom godina, iznimno se posvetila vjeri, a zanemarila zbog toga i roditeljske obveze. Na vrijeme je shvatila što radi svom djetetu, pa je odustala od scijentologije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook