Lea Michele nije na dobrom glasu nakon što su je kolegice optužile da ih je maltretirala dok su snimali seriju "Glee".

Galerija


Brend HelloFresh raskinuo je suradnju s glumicom Leom Michele zbog optužbi kolegice na njezin račun. "HelloFresh ne podržava rasizam ni diskriminaciju bilo kakve vrste. Razočarani smo zbog nedavnih pritužbi na račun Lee Michele", stoji u izjavi tvrtke.

Vezani članci Lea Michele - 1 Sedam godina od velike životne tragedije, glumica čeka prvo dijete s čovjekom koji joj je vratio vjeru u ljubav Lea Michele (Foto: Profimedia) Bila je najsretnija cura na svijetu, a onda je njezina velika ljubav pronađena mrtva u hotelu

Istaknuli su kako takve optužbe uzimaju za ozbiljno te su istog trenutka završili suradnju s glumicom, piše Daily Mail. Leina bivša kolegica Samantha Ware početkom tjedna je istaknula kako joj je Michele napravila pravi pakao od života dok su zajedno radile na setu serije "Glee".

"Sjećaš li se kada si moje prvo pojavljivanje na televiziji napravila pravim paklom? Ja to nikada neću zaboraviti, pogotovo ne između ostalih traumatskih situacija koje si mi radila i zbog čega sam se pitala imam li uopće šanse u Hollywoodu", rekla je Ware.

Malo nakon toga Leu su s Instagrama maknule bivše kolegice Ariana Grande i Keke Palmer. Brojne kolege iz serije "Glee" reagirale su na Leino ponašanje te su dale podršku Samanthi. Heilee Steinfeld otkrila je kako ju je Lea rasplakala 2011. godine na parkiralištu ispred seta na kojem su radile zajedno.

Lea Michele trenutačno je trudna i čeka dijete sa suprugom, poduzetnikom Zandyjem Reichem (37), a u seriji "Glee" glumila je Rachel Berry kroz šest sezona. Za ulogu je bila nominirana za nagrade Emmy i Zlatni globus.

90-ih je bio tiha patnja mnogih dama, a pogledajte kako izgleda danas kada se približio pedesetoj