Napakostio vlastitoj sestri?

Raskol u obitelji najpoznatije ljubavnice na svijetu: Vijest o aferi s milijarderom u medije plasirao – njezin brat!

Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) +2 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Galerija

Lauren Sanchez prošle godine započela je vezu s Jeffom Bezosom, a njihova ljubavna priča u medije je dospjela početkom ove godine.

Ime Lauren Sanchez na naslovne strane medija dospjelo je nakon što je razotkrivena njezina afera s oženjenim Jeffom Bezosom, najbogatijim čovjekom na svijetu.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez "Nisu puno potrošili" Evo kako se slavni milijarder i njegova fatalna zaručnica ponašaju kada su sami, osvanula je snimka iz restorana na Hvaru!

Otkako je početkom siječnja cijeli svijet saznao za ovu priču, Lauren je pokrenula proces rastave od supruga Patricka Whitesella, a to je onda potaknulo i niz drugih promjena u njezinu životu.

Naime, kako piše The National Enquirer, Lauren je raskinula i sve veze s bratom Michaelom jer je navodno upravo on vijest o njezinoj vezi s Bezosom plasirao u medije. Navodno im je ustupio neke od poruka koje je njegova sestra izmijenila s milijarderom. The Washington Post piše također da je Michael mnogo puta u prošlosti medijima davao informacije o detaljima iz života drugih svojih klijenata kojima je bio menadžer.

Sanchez je osupnuta ovom informacijom jer je bratu dala posao i posudila mu najmanje 165 tisuća dolara te ga tako spasila od bankrota.

Michael sad tvrdi da su informacije o tome da je napakostio vlastitoj sestri neistinite te da je uz nju u dobru i zlu već 49 godina, otkako se rodila.

''Kad smo se svađali, od djetinjstva, do fakulteta, kad god bi netko nešto rekao protiv nje, uvijek sam je branio i štitio do samog kraja. To je rezime našeg odnosa'', tvrdi on.

Nakon što je cijela afera izašla na vidjelo, Bezos je sam sve priznao na Twitteru, kao i da se nakon 25 godina rastaje od supruge MacKenzie Bezos.

"Kao što članovi naše obitelji i bliski prijatelji već znaju, nakon dugog razdoblja ljubavnog istraživanja i probne razdvojenosti, odlučili smo se razvesti i nastaviti živjeti svoje živote kao prijatelji. I da smo znali da ćemo se razvesti nakon 25 godina, svejedno bismo se vjenčali", napisao je Jeff tada.

Milijarder i Lauren navodno su se počeli viđati prošle godine na proljeće.

Jeff i MacKenzie vjenčali su se 1992. godine, a dvije godine kasnije on je pokrenuo Amazon u garaži njihova obiteljskog doma. Roditelji su trojice sinova koje je rodila MacKenzie, a posvojili su i jednu djevojčicu iz Kine.

A da cijela stvar bude zanimljivija, Jeff i Lauren poznaju se godinama, kao i njihove obitelji, i često su se družili. Prije nekoliko godina snimljeni su na jednoj zabavi, zajedno s uskoro bivšim Laureninim suprugom Patrickom Whitesellom.

Sve o Lauren možete pročitati OVDJE.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) +8 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Mlađahna djevojka omiljenog glumca plijenila pažnju dok je u grudnjaku šetala kroz grad

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +10 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Celebrity Stručnjaci za govor tijela analizirali su senzualni nastup Gage i Coopera, evo što oni kažu – postoji li nešto više?

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) +0 Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Celebrity Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene