Pa je li moguće?

Bujne obline jedva je obuzdala: Ni na trčanje ne ide bez dekoltea i teške šminke na licu

Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Instagram) +0 Lauren Goodger (Foto: Instagram) Galerija

Lauren Goodger ponosno je pokazala obline kada su ju paparazzi snimili nakon što se otputila na trčanje.

Britanska reality zvijezda Lauren Goodger koja se u javnosti dodatno proslavila bujnom pozadinom kojom nadmašuje svoje brojne i popularnije kolegice, brine se za svoje zdravlje i formu tijekom izolacije.

Pogledaj i ovo showbuzz Stala u njezinu obranu 'Tužno je što misli da treba nešto dokazati ovim fotografijama!'

Pri tome kao da ništa ne želi prepustiti slučaju, pa čak ni to da ju u ovim vremenima snime bez teške šminke na licu, pa je svoju sportsku aktivnost odradila kompletno našminkana, a takva nije promakla ni londonskim paparazzima.

33-godišnja Lauren snimljena je kako izlazi iz kuće na jutarnje trčanje, u uskim tajicama i duboko dekoltiranom topiću koji je jedva obuzdao njezine grudi uvećane ne estetskim operacijama.

Lauren se proslavila u britanskom showu "Samo u Essexu" u kojem se pojavljivala od 2010. do 2012., a sada oduševljava svojim oblinama. Postala je jedna od najpoznatijih starleta Velike Britanije, a pronašla je i način kako pridobiti što veći broj pratitelja na Instagramu, a to je naravno objavljivanje što više razgolićenih fotografija u provokativnim pozama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Goodger (@laurengoodger) on

Ne srami se priznati da se podvrgnula cijelom nizu estetskih operacija, a svoje umjetne obline ponosno pokazuje gdje god stigne.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene