Larissa Riquelme bila je poznata po bujnom dekolteu, a evo kako danas izgleda.

Galerija


Larissa Riquelme bila je glavna atrakcija prije osam godina. Tada je, kao navijačica, bila prva asocijacija na nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi, a posebno je mnogi pamte po dekolteu koji je nerijetko koristila kao držač mobitela.

Vezani članci Nogometna utakmica HDZ-a - 1 Plenković tehnicira pred Ćirom, a Marić i Aladrović zaigrali nogomet protiv zvijezda Slika nije dostupna Ovako 'bezobrazno' golu je još nismo vidjeli!

Zgodna Paragvajka tada je svojim grudima osvojila svijet, a onda je samo nestala. Mnogi su se nadali da će i dalje biti najseksi navijačica na svijetu, no Larissa se udala, a njezin izabranik života postao je paragvajski nogometaš Jonathan Fabbro.

Larissa Riquelme (FOTO: Pablo Busti/DPA/PIXSELL)
Larissa Riquelme (FOTO: Pablo Busti/DPA/PIXSELL)

Tako je seksi Lari uplovila u bračnu luku, a par ima i malenu kćerkicu. Radila je nekada i kao model i kao glumica, a danas je uspješna influencerica.

Trenutačno živi u Meksiku, i dalje je lijepa… Ali ne više onako seksi. Naime, ova se nekada vatrena navijačica zakopčala do grla i danas je vrlo fina i pristojna na fotografijama.

Ipak, u svojoj je zemlji i dalje popularna pa je tako imala manju ulogu u jednoj seriji te je sudjelovala u nekim TV projektima.

Promijenila je prezime pa nestala: Najzgodnija Vukovarka povukla se iz javnog života, ali mi smo je našli

Iluzionist koji je oduševio impresivnim trikom magiju koristi svaki dan: "Često učinim da žene nestanu"