To je ona??

Nekada je bila prvi dekolte među navijačicama i tiha patnja svakog frajera, a danas ne sliči na sebe

Larissa Riquelme (FOTO: Pablo Busti/DPA/PIXSELL) Larissa Riquelme (FOTO: Pablo Busti/DPA/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Larissa Riquelme (FOTO: Pablo Busti/DPA/PIXSELL) Larissa Riquelme (FOTO: Instagram) Larissa Riquelme (FOTO: Instagram) Larissa Riquelme (FOTO: Instagram) +0 Larissa Riquelme (FOTO: Instagram) Galerija

Larissa Riquelme bila je poznata po bujnom dekolteu, a evo kako danas izgleda.

Larissa Riquelme bila je glavna atrakcija prije osam godina. Tada je, kao navijačica, bila prva asocijacija na nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi, a posebno je mnogi pamte po dekolteu koji je nerijetko koristila kao držač mobitela.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjećate se Larisse? Ovako 'bezobrazno' golu je još nismo vidjeli!

Zgodna Paragvajka tada je svojim grudima osvojila svijet, a onda je samo nestala. Mnogi su se nadali da će i dalje biti najseksi navijačica na svijetu, no Larissa se udala, a njezin izabranik života postao je paragvajski nogometaš Jonathan Fabbro.

Larissa Riquelme (FOTO: Pablo Busti/DPA/PIXSELL) Larissa Riquelme (FOTO: Pablo Busti/DPA/PIXSELL)

Tako je seksi Lari uplovila u bračnu luku, a par ima i malenu kćerkicu. Radila je nekada i kao model i kao glumica, a danas je uspješna influencerica.

Trenutačno živi u Meksiku, i dalje je lijepa… Ali ne više onako seksi. Naime, ova se nekada vatrena navijačica zakopčala do grla i danas je vrlo fina i pristojna na fotografijama.

Ipak, u svojoj je zemlji i dalje popularna pa je tako imala manju ulogu u jednoj seriji te je sudjelovala u nekim TV projektima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lari Riquelme (@larissariquelme) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lari Riquelme (@larissariquelme) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lari Riquelme (@larissariquelme) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lari Riquelme (@larissariquelme) on

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) +3 Tajana Jeremić Prkačin (FOTO: Privatni album) Celebrity Promijenila je prezime pa nestala: Najzgodnija Vukovarka povukla se iz javnog života, ali mi smo je našli

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Škedel (Foto: Anamaria Batur) Andrej Škedel (Foto: Anamaria Batur) Andrej Škedel (Foto: Anamaria Batur) Andrej Škedel (Foto: Anamaria Batur) +4 Andrej Škedel (Foto: Anamaria Batur) Celebrity Iluzionist koji je oduševio impresivnim trikom magiju koristi svaki dan: "Često učinim da žene nestanu"
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene