Larissa Riquelme bila je poznata po bujnom dekolteu, a evo kako danas izgleda.

Galerija


Larissa Riquelme bila je glavna atrakcija prije osam godina. Tada je, kao navijačica, bila prva asocijacija na nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi, a posebno je mnogi pamte po dekolteu koji je nerijetko koristila kao držač mobitela.

Vezani članci Slika nije dostupna Najpoznatiju navijačicu na svijetu svezali pa pretukli! Slika nije dostupna Najpoznatija navijačica na svijetu otkrila: 'Messi mi je nudio novac za seks!'

Zgodna Paragvajka tada je svojim grudima osvojila svijet, a onda je samo nestala. Mnogi su se nadali da će i dalje biti najseksi navijačica na svijetu, no Larissa se udala, a njezin izabranik života postao je paragvajski nogometaš Jonathan Fabbro.

Larissa Riquelme (FOTO: Pablo Busti/DPA/PIXSELL)
Larissa Riquelme (FOTO: Pablo Busti/DPA/PIXSELL)

Tako je seksi Lari uplovila u bračnu luku, a par ima i malenu kćerkicu. Radila je nekada i kao model i kao glumica, a danas je uspješna influencerica.

Trenutačno živi u Meksiku, i dalje je lijepa… Ali ne više onako seksi. Naime, ova se nekada vatrena navijačica zakopčala do grla i danas je vrlo fina i pristojna na fotografijama.

Ipak, u svojoj je zemlji i dalje popularna pa je tako imala manju ulogu u jednoj seriji te je sudjelovala u nekim TV projektima.

Promijenila je prezime pa nestala: Najzgodnija Vukovarka povukla se iz javnog života, ali mi smo je našli

Iluzionist koji je oduševio impresivnim trikom magiju koristi svaki dan: "Često učinim da žene nestanu"