više ga ne skriva

Bivša supruga Gorana Navojca iznenadila fotkama sa šest godina mlađim dečkom kojeg je upoznala nedugo nakon razvoda

Larisa Lipovac Larisa Lipovac In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac +0 Larisa Lipovac Navojec Galerija

Larisa Lipovac je nakon razvoda od Gorana Navojca, s kojim je u braku bila šest godina, utjehu pronašla u DJ-ju Hrvoju Jelinčiću.

Plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac (44) je nakon dugo vremena na Instagramu objavila fotografije s dečkom čime je ugodno iznenadila svoje pratitelje.

Vezu sa šest godina mlađim DJ-em Hrvojem Jelinčićem, poznatim pod imenom DJ hrwoE, ispočetka je tajila, no više ne krije koliko je zaljubljena.

"Već dugo nisam objavila 'jednu našu'. Ova je snimljena tokom ljeta, pa je simbolično i pozdrav ljetu sada kada je u Zagrebu zahladilo. p.s. nama je ionako uvijek toplo u srcu tako da nema zime", napisala je u opisu njihovih romantičnih fotki od kojih na jednoj ljubili Hrvoja u obraz.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Larisa Lipovac Navojec (@larisa_lipovac_navojec)

"Ljubav isijava", "Lijepi naši", "Kako ga gledaš", neki su od komentara koje su dobili ispod fotki, uz brojan srca i zaljubljene smajliće.

Larisa i Hrvoje prohodali su godinu dana nakon njezina razvoda od glumca Gorana Navojca s kojim je provela 13 godina, od kojih su sedam bili u vezi, a šest u braku i zajedno imaju 11-godišnjeg sina Grgura.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Celebrity Bivša supruga Željka Joksimovića u javnosti se ne pojavljuje, ali njihova kći je sad podijelila njezinu rijetku fotografiju i zapanjila mnoge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene