Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Serija Nove TV koja je oduševila hrvatsku publiku već se prikazuje u 17 zemalja Europe i Bliskog istoka, a klubu obožavatelja sada se priključila i publika u Egiptu.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Borba s koronavirusom Egipatske vlasti potvrdile prvi slučaj koronavirusa u Africi Dragan Veselić (FOTO: Screenshot/Showbuzz.hr) U novoj hit-seriji on je vlasnik zanimljivog mjesta na kojem mu mještani svašta ispovijedaju

Dramska serija 'Larin izbor' od 2. veljače 2013. godine prikazuje se na egipatskom nacionalnom televizijskom kanalu CBS. U tek nekoliko dana prikazivanja 'Larin izbor' ne samo da je ostvario odlične rezultate gledanosti, već i simpatije publike koja je oduševljena likovima, lokacijama te posebice glazbom.

Ovakve vijesti iz Egipta uopće ne iznenađuju uzevši u obzir da je 'Larin izbor' ostvario izuzetan uspjeh u Hrvatskoj, ali je prodan i na drugih 17 tržišta gdje je ostvario zapažene rezultate, između ostalog i u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Bugarskoj i Iranu. Više od 180 milijuna gledatelja prati napetu ljubavnu priču Lare i Jakova i ostalih likova koji su putem malih ekrana postali dio njihove svakodnevnice.

>> Znate li u kojim se sve zemljama gleda Larin izbor? Evo odgovora!

'Larin izbor' je serija koja je postavila nove trendove u hrvatskoj TV industriji, kako zbog izrazito uspješnog igranog filma koji je povezao prve dvije sezone, tako posebice i zbog velikog broja zemalja u koje je serija izvezena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook