Emitira se u 17 zemalja

'Larin izbor' osvojio i Egipćane!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Serija Nove TV koja je oduševila hrvatsku publiku već se prikazuje u 17 zemalja Europe i Bliskog istoka, a klubu obožavatelja sada se priključila i publika u Egiptu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Filip Juričić vraća se na ekrane Serija koja je rušila rekorde gledanosti vinula ga je među zvijezde, a unatoč ulozi negativca uspio je zadržati status najpoželjnijeg Hrvata!

Dramska serija 'Larin izbor' od 2. veljače 2013. godine prikazuje se na egipatskom nacionalnom televizijskom kanalu CBS. U tek nekoliko dana prikazivanja 'Larin izbor' ne samo da je ostvario odlične rezultate gledanosti, već i simpatije publike koja je oduševljena likovima, lokacijama te posebice glazbom.

Ovakve vijesti iz Egipta uopće ne iznenađuju uzevši u obzir da je 'Larin izbor' ostvario izuzetan uspjeh u Hrvatskoj, ali je prodan i na drugih 17 tržišta gdje je ostvario zapažene rezultate, između ostalog i u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Bugarskoj i Iranu. Više od 180 milijuna gledatelja prati napetu ljubavnu priču Lare i Jakova i ostalih likova koji su putem malih ekrana postali dio njihove svakodnevnice.

>> Znate li u kojim se sve zemljama gleda Larin izbor? Evo odgovora!

'Larin izbor' je serija koja je postavila nove trendove u hrvatskoj TV industriji, kako zbog izrazito uspješnog igranog filma koji je povezao prve dvije sezone, tako posebice i zbog velikog broja zemalja u koje je serija izvezena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene