Lana Wood nekad je blistala u filmu "Dijamanti su vječni". Danas jedva spaja kraj s krajem.


Nekad je bila Bondova djevojka u filmu "Dijamanti su vječni", a danas živi na ulici. Okrutne životne okolnosti Lanu Wood potpuno su dotukle. Sestra slavne i pokojne Natalie nekad je uživala veliku slavu, a danas jedva spaja kraj s krajem, živeći u motelu u predgrađu Los Angelesa. Tu sobu dijeli sa svojom kćerkom, zetom, troje unučadi i dva psa.

Novinarska ekipa posjetila je glumicu. Za Inside Edition izjavila je da je djeci najteže jer nemaju prihvatnosti. Kada ju je novinar upitao kako se našla u takvoj životnoj situaciji, odgovorila mu je da se dogodio stvarni život. Zadnjih je godina Lana živjela s kćerkom u unajmljenoj kući, no kada je više nisu mogli plaćati, morali su se iseliti u jeftini model. Nitko ih nije mogao primiti te su se našli na ulici.

Lošu financijsku situaciju težom su učinili, naime, računi za liječenje njezine kćeri koja se liječi od Hodgkinove bolesti. Glumica je rekla kako se osjeća kao da joj je propalo tlo pod nogama i ne može se nositi s teškom situacijom. Prijatelji glumice i obitelji osnovali su kampanju na GoFundMe, gdje su prikupili šest tisuća dolara za Lanu i obitelj.