Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta Maja Kuljiš jutros je ranom zorom sjela za volan i krenula put Venecije kako bi dočekala Lanu Gržetić i čestitala joj na sjajnoj prezentaciji u Indoneziji.


Maja nije stigla popiti kavu i pročitati dnevne novine u kojima je Lana navodno izrazila posvemašnje nezadovoljstvo radom Direkcije, no tijekom putovanja je obaviještena o medijskoj prašini koja se u međuvremenu nevjerojatnom brzinom podigla. Vidno iznenađena, no uobičajeno staložena i mirna Maja Kuljiš je predložila da sve komentare i izjave ostavima za kasnije – nakon njenog susreta s Lanom.

Vezani članci Žanamari Perčić Pjevačice i okrunjene ljepotice: Otkrivamo koje poznate glazbenice imaju krune s izbora ljepote Slika nije dostupna Ispitat će fatalnu misicu Sunitu: Sumnjiče je da je s leđa ubila poznatog mostarskog ugostitelja

Lana je s Balija je stigla u pratnji modne agentice Tajane Zaro, a na aerodromu su je, osim Maje Kuljiš, dočekali otac i sestra. Ljepša no ikad, preplanula i blistava osmjeha, Lana se najviše razveselila svojoj obitelji i svom dražesnom psu kojeg je udomila prošle zime. Susret s Majom bio je više nego srdačan i obje poručuju da nema nikakvih problema i nesuglasica među njima, a službene izjave će dati već sutra ujutro - nakon što se odmore od putovanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook