Miss stigla kući

Lana se vratila - pogledajte fotku s aerodroma!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta Maja Kuljiš jutros je ranom zorom sjela za volan i krenula put Venecije kako bi dočekala Lanu Gržetić i čestitala joj na sjajnoj prezentaciji u Indoneziji.

Maja nije stigla popiti kavu i pročitati dnevne novine u kojima je Lana navodno izrazila posvemašnje nezadovoljstvo radom Direkcije, no tijekom putovanja je obaviještena o medijskoj prašini koja se u međuvremenu nevjerojatnom brzinom podigla. Vidno iznenađena, no uobičajeno staložena i mirna Maja Kuljiš je predložila da sve komentare i izjave ostavima za kasnije – nakon njenog susreta s Lanom.

Pogledaj i ovo showbuzz Dvije ljepotice Hrvatska Miss Universe se kupa u Splitu, a američka u Vegasu

Lana je s Balija je stigla u pratnji modne agentice Tajane Zaro, a na aerodromu su je, osim Maje Kuljiš, dočekali otac i sestra. Ljepša no ikad, preplanula i blistava osmjeha, Lana se najviše razveselila svojoj obitelji i svom dražesnom psu kojeg je udomila prošle zime. Susret s Majom bio je više nego srdačan i obje poručuju da nema nikakvih problema i nesuglasica među njima, a službene izjave će dati već sutra ujutro - nakon što se odmore od putovanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene