Dvije sestrične, kćeri Ene i Mie Begović, posjetile su Smart Fashion Week Zagreb.


Prvu večer Smart Fashion Week Zagreba jedva su dočekala velika imena modne scene. Taj je događaj okupio brojne ljubitelje mode, a u zagrebačkom Hypo centru okupila su se mnoga slavna imena.

Neven Ciganović revije je došao pogledati u društvu prijateljice Gianne Apostolski. S prijateljicom Mateom Ibanez družila se i Iva Leko. Glumica Ana Gruica na ovu je modnu poslasticu povela prijatelja Ivana Perkušića.

Vezani članci Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Od crvenokose djevojčice do 28-godišnje seksi dive: Nogama kćeri poznate glumice nema kraja Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Kći naše poznate glumice izgleda bolje nego ikada: "Tvoje tijelo je savršeno"

Ipak, najviše pažnje plijenila je Lana Radeljak koja se rijetko pojavljuje u medijima. Kći prerano preminule Ene Begović ovu je modnu reviju posjetila u društvu sestrične Maje Lene Lopatny.

Mnogi su komentirali da je slatka djevojčica izrasla u prelijepu mladu damu.

Lana Radeljak, prelijepa kći glumice Ene Begović, prvi je put progovorila za medije.

Njezina majka, glumica Ena Begović, ostavila je neizbrisiv trag u kazalištu i na filmu ostvarivši čak 98 uloga u svojoj karijeri. Slavna je hrvatska glumica preminula prije 14 godina u prometnoj nesreći na Braču. Podsjetimo, Ena Begović putovala je sa suprugom Josipom Radeljakom u Splitsku na ručak k obiteljskoj prijateljici.

Putovali su u vozilu Jeep Grand Cherokee, kojim je upravljao Leo Radeljak, Enin posinak star 18 godina. U automobilu je bila i Enina kćer Lana, stara tek oko mjesec i pol dana, te Enina majka Tereza. Ena Begović preminula je od frakture lubanje i ozljede mozga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook