Kći Ene Begović

Rijetko pojavljivanje Lane Radeljak - izrasla je u pravu ljepoticu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije sestrične, kćeri Ene i Mie Begović, posjetile su Smart Fashion Week Zagreb.

Prvu večer Smart Fashion Week Zagreba jedva su dočekala velika imena modne scene. Taj je događaj okupio brojne ljubitelje mode, a u zagrebačkom Hypo centru okupila su se mnoga slavna imena.

Neven Ciganović revije je došao pogledati u društvu prijateljice Gianne Apostolski. S prijateljicom Mateom Ibanez družila se i Iva Leko. Glumica Ana Gruica na ovu je modnu poslasticu povela prijatelja Ivana Perkušića.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny - 4 Najljepši dani su pred njom Lijepa kći naše glumice oglasila se prvi put nakon vijesti da je u slatkom iščekivanju, trudnička uživancija već je krenula!

Ipak, najviše pažnje plijenila je Lana Radeljak koja se rijetko pojavljuje u medijima. Kći prerano preminule Ene Begović ovu je modnu reviju posjetila u društvu sestrične Maje Lene Lopatny.

Mnogi su komentirali da je slatka djevojčica izrasla u prelijepu mladu damu.

Lana Radeljak, prelijepa kći glumice Ene Begović, prvi je put progovorila za medije.

Njezina majka, glumica Ena Begović, ostavila je neizbrisiv trag u kazalištu i na filmu ostvarivši čak 98 uloga u svojoj karijeri. Slavna je hrvatska glumica preminula prije 14 godina u prometnoj nesreći na Braču. Podsjetimo, Ena Begović putovala je sa suprugom Josipom Radeljakom u Splitsku na ručak k obiteljskoj prijateljici.

Putovali su u vozilu Jeep Grand Cherokee, kojim je upravljao Leo Radeljak, Enin posinak star 18 godina. U automobilu je bila i Enina kćer Lana, stara tek oko mjesec i pol dana, te Enina majka Tereza. Ena Begović preminula je od frakture lubanje i ozljede mozga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene