Dvije sestrične, kćeri Ene i Mie Begović, posjetile su Smart Fashion Week Zagreb.


Prvu večer Smart Fashion Week Zagreba jedva su dočekala velika imena modne scene. Taj je događaj okupio brojne ljubitelje mode, a u zagrebačkom Hypo centru okupila su se mnoga slavna imena.

Neven Ciganović revije je došao pogledati u društvu prijateljice Gianne Apostolski. S prijateljicom Mateom Ibanez družila se i Iva Leko. Glumica Ana Gruica na ovu je modnu poslasticu povela prijatelja Ivana Perkušića.

Vezani članci Ena Begović Nevjerojatno je koliko sliči majci: Prekrasna kći Ene Begović obilježila 20. godišnjicu njene smrti emotivnom objavom Lana Radeljak Dikan se pohvalio lijepom kćeri Lanom, opisom uz fotografiju jasno je dao do znanja koliko je ponosan na nju

Ipak, najviše pažnje plijenila je Lana Radeljak koja se rijetko pojavljuje u medijima. Kći prerano preminule Ene Begović ovu je modnu reviju posjetila u društvu sestrične Maje Lene Lopatny.

Mnogi su komentirali da je slatka djevojčica izrasla u prelijepu mladu damu.

Lana Radeljak, prelijepa kći glumice Ene Begović, prvi je put progovorila za medije.

Njezina majka, glumica Ena Begović, ostavila je neizbrisiv trag u kazalištu i na filmu ostvarivši čak 98 uloga u svojoj karijeri. Slavna je hrvatska glumica preminula prije 14 godina u prometnoj nesreći na Braču. Podsjetimo, Ena Begović putovala je sa suprugom Josipom Radeljakom u Splitsku na ručak k obiteljskoj prijateljici.

Putovali su u vozilu Jeep Grand Cherokee, kojim je upravljao Leo Radeljak, Enin posinak star 18 godina. U automobilu je bila i Enina kćer Lana, stara tek oko mjesec i pol dana, te Enina majka Tereza. Ena Begović preminula je od frakture lubanje i ozljede mozga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook