'Vruća' fotka

Lana progovorila: 'Znala sam da je njegova ruka na mojoj stražnjici!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografija na kojoj glazbenik Robin Thicke hvata studenticu Lanu Scolaro za stražnjicu odjeknula je svijetom showbizza...

I dok Robin Thicke, koji je u braku s glumicom Paulom Patton nije komentirao fotografiju o kojoj svi bruje, mlada Lana je progovorila.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni par na dejtu Tko bi varao uz ovako seksi suprugu?!

>>> Ups! 'Škakljiva' fotka koju definitivno treba pogledati BOLJE!

'Znala sam da je njegova ruka na mojoj stražnjici, znala sam da me uhvatio za stražnjicu! Objavila sam fotku na Instagramu, ali nisam primjetila kako se sve vidi u odrazu na zrcalu. Netko je očito primjetio i komentirao. Ja sam samo pomislila, fotkala sam se Robinom Thickeom i objavit ću fotografiju. Nisam znala da će nastati takva drama. Nisam imala pojma da će tako odjeknuti sve ovo', ispričala je Lana za Celebuzz.

Podsjetimo, Lana se fotografirala s Thickeom na afterpartiju dodjele nagrada MTV, a osim fotke na kojoj ju je Robin uhvatio za stražnjicu, studentica je objavila dvije fotke s crvenog tepiha.

Inače Robin i supruga Paula Patton su zajedno gotovo 20 godina, a počeli su se viđati kad je on imao 16 godina. Sudbonosno da izrekli su 2005., a 2010. na svijet je stigao njihov sin Julian Fuego Thicke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene