Lana Klingor objavila je na društvenim mrežama fotografiju staru 16 godina.


Lana Klingor Mihić često voli objavljivati fotografije na popularnoj društvenoj mreži. Trenutke sreće Lana rado dijeli sa svojim pratiteljima, a s njima je na Instagramu nedavno podijelila i jedan takav sretan trenutak koji je dogodio prije 16 godina. Fotografija je to iz razdoblja kada je Lana bila dugokosa plavuša i pjevačica grupe ET.

Vezani članci Lana Klingor Mihić Lana obara s nogu u atraktivnom kombinezonu koju je za nju napravio blizak prijatelj: "Postoje te neke prilike" Lana Klingor Sandi Cenov javio se Lani Klingor kad je vidio kako ga je odglumila, komentar je imala i njegova žena!

Na fotografiji Lana ponoson pozira s puškom u ruci iako nikome nije jasno zašto. Osim puške, u prvom planu je njezin savršeno isklesan trbuh kakav ima i dan danas. Povratkom u prošlost Lana je namijala svoje pratitelje na Instagramu do suza, budući da Klingorica kakvu danas znamo ne izgleda više tako. Lana je tada nosila piercing u pupku, ogroman remen i velike narukvice sa šiljcima. Naravno, tada je to sve bio veliki hit, a budući da je Lana uvijek bila u trendu, izbor modnih dodataka uopće ne čudi. Jedino, vremena su se promijenila pa tako i sama Lana.

Majka tri preslatke djevojčice i uspješna PR stručnjakinja danas ima malo drugačiji modni ukus. Odbacila je piercing, skratila kosu, a  šiljke zamijenila tankim narukvicama. Jedino što je zadržala iz tog razdoblja je odlična linija i vedar duh.