javila se iz bolnice

Lana Klingor zabrinula dramatičnom objavom: "Tu i tamo srce iskoči iz tračnica"

Lana Klingor Mihić (FOTO: Instagram) Lana Klingor Mihić (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić (FOTO: Instagram) Lana Klingor Mihić (FOTO: Instagram) +0 Lana Klingor Mihić (FOTO: Instagram) Galerija

Lana Klingor Mihić zabrinula je svoje obožavatelje dramatičnom objavom iz bolnice. Sada je, srećom, sve u redu.

Bivša pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić izazvala je popriličnu zabrinutost nakon što je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija iz bolnice. Lana je, naime, u bolnici završila zbog povećanja broja otkucaja srca iznad normalne granice koja za zdrave odrasle osobe iznosi između 65 i 85 otkucaja u minuti. Lana ih je imala čak 158. Srećom, puls joj se nakon bolničke obrade smanjio, pa joj se i stanje ubrzo stabiliziralo.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić samo opušteno Lana Klingor svoje pratitelje nasmijala priznanjem da radi ono što i mnoge druge žene: "Život je prekratak"

Lana Klingor Mihić (FOTO: Instagram) Lana Klingor Mihić (FOTO: Instagram)

"Tu i tamo srce malo iskoči iz "tračnica", pa te podsjeti da malo staneš na loptu... Tahikardija u 37-oj. Ali ne brinite se, živa sam i i dalje rasturam", napisala je Klingor na Insta storyju.

Jedan je od najčešćih uzročnika tahikardije između ostalog i stres, a s obzirom na to da je Lana svestrana perfekcionistica, čini se da je takav način života ipak uzeo svoj danak. Briga o tri djevojčice i brojne poslovne obveze primorale su Lanu da stane na loptu i počne razmišljati prvenstveno o sebi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene