Sve je zabilježila

Lana Klingor Mihić pokazala kako izgleda nakon operacije grudi: "Nisam sklona laganju i skrivanju"

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram) Lana Klingor Mihić, Ante Mihić (Foto: Instagram) Lana Klingor (Foto: Instagram) Lana Klingor (Foto: Instagram) +2 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor Mihić na Instagramu je otkrila da je silikone koje je ugradila u grudi prije 21 godinu odlučila zamijeniti novima.

Pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić podvrgnula se operaciji grudi.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić - 4 Bez filtera i fotošopa! Lana Klingor ponosno pokazala tijelo u badiću i potaknula lavinu pozitivnih reakcija: "Ženo, kapa do poda!"

Lana je svoje iskustvo podijelila na Instagramu, gdje je otkrila i da je odlučila zamijeniti silikone koje je ugradila prije 21 godinu novima.

"Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo, i možda samim time pomognem nekome od vas ukoliko imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim", napisala je Lana na društvenoj mreži prije nego što se podvrgnula operaciji.

Zatim je u pričama na Instagramu objavila jednu fotografiju iz bolnice poslije operacije i jednu nakon što je došla doma uz koju je priznala: "Boli me kao sto đavola, ali s obzirom da sam to prošla, očekivano. Idem spavat i samo spavat."

Inače, Lana je majka tri kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić - 3 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 8 Doris Pinčić - 6 +4 Doris Pinčić - 7 Celebrity Doris Pinčić nakon razvoda ljubi 13 godina starijeg menadžera, zajedno su se već upustili i u avanturu života!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) +0 javier bardem, penelope cruz Celebrity Godinama su negirali da su u vezi, o svojoj ljubavi i danas šute, a djecu skrivaju: ''Nije me briga ako ljudi misle da sam čudna, to je za mene svetinja''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene