Bravo

LANA SE POHVALILA TRBUHOM Nakon troje djece, izgleda ovako!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Klingor Mihić naporno vježba. Nakon tri poroda, uspjela se vratiti u formu.

Bivša pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić oduševila je ovog ljeta svojim seksi tijelom. Nakon troje djece, teško je povjerovati koliko dobro Lanin trbuh izgleda.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić BILA JE NA METI MEDIJA Lana Klingor Mihić otvoreno progovorila o periodu samohranog majčinstva: "Dobila sam trudove i samu sebe sam odvela na porod"

Nakon što se vratila s ljetovanja, vratila se i vježbanju pa tako trči posljednjih tjedan dana. Na Instagramu je pokazala svoj trbuh i otkrila da je već nakon tjedan dana trčanja stanje bolje, a 'škembe' nema.

'Tjedan dana vježbanja i evo ga, već je bolje. No more škembica. Otrčala sam jutros 3,6 kilometara i bilo je grooozno. Najteži dan. Horor', piše Lana. U trčanju joj društvo pravi prijateljica Lana Pavić, koja joj je i najveći motivator. Svaka čast!

 

Tjedan dana vježbanja i evo ga, vec je bolje. No more skembica. Btw, otrčala jutros 3,6 km i bilo je grooozno. Najteži dan. Horor. Sva sreća pa je #lanapavic bila poticajna s njenim #nemapredaje #nemastajanja #ajmobeachbody#ihaterunningbutdoitanyway

A photo posted by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene